Mlađan Đorđević pretnja po bezbednost i poredak BiH: ZABRANJEN ULAZAK

Izvor:
Politički.rs, Foto: Printscreen YouTube, Pokret Oslobođenje

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević je danas vraćen sa graničnog prelaza sa Bosnom i Hercegovinom i zabranjen mu je ulaz sa obrazloženjem da predstavlja pretnju po bezbednost te države.

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević je danas objavio na Tviteru da mu nije dozvoljen ulazak u Bosnu i Hercegovinu i da je vraćen sa graničnog prelaza, uz obrazloženje da je on pretnja po bezbedost, javni poredak i javni red i mir.

Đorđević je na tviteru podelio fotografiju Rešenja i napisao:

Upravo sam vraćen sa graničnog prelaza Skelani. Nije mi dozvoljen ulazak u BiH zbog pretnje bezbednosti, javnom poretku, javnom redu i miru.

Krenuo sam kod oca Luke u manastir Karno na pomen blaženopočivšem mitropolitu Amfilohiju“, napisao je Đorđević.

Već je poznata histerija koja se dešava među bošnjačkim političarima i medijima prilikom svake Đorđevićeve posete Srbima u BiH i u Republici Srpskoj, tako da ova odluka muslimanskih vlasti ne može nikoga da iznenadi.

Naši izvori iz Srpske napominju da je odluka o Đorđevićevoj zabrani ulaska doneta na predlog Aleksandra Vučića, koji posle neuspele podrške opoziciji na prethodnim izborima, i po njega pogubne pobede Milorada Dodika, pokušava da povrati uticaj na Srbe u Srpskoj.

Mlađan Đorđević, kao jedini vođa opozicionog pokreta nad kojim Vučić nema kontrolu i koji je ostao jedina ozbiljna  pretnja po njegovu izdajničku politiku, smeta Aleksandru Vučiću da opet stavi pod kontrolu Srbe u Srpskoj i sprovede od Zapada dobijeni zadatak da Republika Srpska nestane. Otud i obrazloženje o pretnji po bezbednost i poredak.

Znamo svi da kod odlaska na pomen srpskom vladici nikakve pretnje po bezbednost BiH ne postoje, tu postoji samo užasan strah Aleksandra Vučića od jednog monaha i od  jednog opozicionara. I strah, najveći od svih strahova koji Vučić ima, od blaženopočivšeg mitropolita Amfilohija. Drhtao je Vučić od Đeda dok je bio živ, još više drhti sad dok ga Đedo odozgo posmatra i odzvanjaju još jače Vučiću u glavi vladikine reči:

“On je kukavica, znam ga, video sam ga. On je gola kukavica!”

Amfilohije o Vučiću: On je kukavica, znam ga, video sam ga. On je gola kukavica! (VIDEO)

M. Milovanović

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare