SKANDAL: Mlađa Đorđević i Milomir Marić za istim stolom u beogradskom kafiću! (FOTO)

Izvor:
Direktno.rs, Politički.rs, Foto Privatna arhiva

Najveći protivnik Aleksandra Vučića, predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević, i jedan od najvećih Vučićevih propagandista novinar Milomir Marić, uslikani su danas kako sede za istim stolom u jednom beogradskom kafiću

Nakon što je Milomir Marić u emisiji “Ćirilica” zastupnika hrvatskog Sabora Ivana Ćelića prekrstio u Mlađana Đorđevića, odnosno istakao da je upravo Đorđević bio na obeležavanju Božića u Zagrebu iza Ivice Dačića, pored Milorada Pupovca i predsednika Vlade Hrvatske Andreja Plenkovića, desio se šok! Naime, Mlađan Đorđević i Milomir Marić sreli su se u poznatom beogradskom kafiću, piše portal Direktno.rs.

Mlađan Đorđević i Milomir Marić FOTO: Privatna arhiva

Kao što se može videti na fotografiji, Đorđević i Marić su se sreli u kafiću, ili je to ipak možda bio Ivan Ćelić, o tome prosudite sami.

Po Marićevom izrazu lica može se primetiti da mu nije prijatno što se susreo sa čovekom za koga je istakao da je sa Dačićem bio u Zagrebu, iako svako ko zna kako izgleda Mlađan Đorđević, može sa fotografije iz Zagreba da zaključi da se ne radi o istom čovek, jer je Ćelić vidno mlađi.

FOTO: Printscreen

Ostaje nepoznat tok njihovog razgovora, kao ni da li je Marić uvideo grešku ili je i dalje ostao pri stavu da je u Zagrebu ipak bio Đorđević. Prosto je neverovatno da je Marić slučajno pomešao Đorđevića sa hrvatskim poslanikom, naročito kada se uzmu godine iskustva koje Marić ima. A čak ni iskustvo nije potrebno da se zaključi ko je bio u Zagrebu, već bar malo vida i zdrave logike, piše Direktno.rs.

 

Podsetimo, Milomir Marić je u “Ćirilici” u kojoj su gosti bili Nebojša Krstić, Dejan Anđus i Ljubiša Ristić za Ivana Ćelića iz hrvatskog Sabora tvrdio, odnosno bio ubeđen da je Mlađan Đorđević i postavio pitanje otkud on na obeležavanju Božića u Zagrebu, iako je svima jasno da čovek sa fotografije nije Đorđević. Marić se nije javno izvinio, niti ispravio lapsus, te je mnoge gledaoce (ne)namerno doveo u zabludu, zaključuje Direktno.rs.

Kako će Aleksandar Vučić reagovati na ovo “druženje” u vračarskom kafiću Đorđevića i Marića, a poznato je da je predsednik protivnik ispijanja espresa dok se on kao lav bori, videćemo u narednim danima. Sigurno je da mnoge od Marićevih gostiju, poput Nebojše Krstića, Bokana i ostale bulumente, nećemo viđati na Hepiju neko vreme. Iskusni i prepredeni društveno-politički radnici nabiće se u neku mišju rupu i sačekaće da vide da li je Marić, po starom komunističkom golootočkom običaju, od strane Vučića stavljen pod bojkot ili nije.

A kad Vučić Mariću oprosti, a oprostiće mu sigurno, eto debeloguzih stanedolancovskih mrcina ponovo kod Marića da muču “Aco, Srbine!”, prosipaju svoj otrov i zamlaćuju Srbiju.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare