Vučiću o kakvim to LEKOVIMA priča Marić? Jesu to lekovi samo za TVOJU SEKTU, dok običan narod umire po bolnicama?

Izvor:

Sada sam išao kod doktora Stevanovića, direktora Infektivne klinike, koji mi je dao lekove koji prekidaju virus – rekao je Milomir Marić, glavni i odgovorni urednik TV Happy, nakon što su mediji objavili da je zaražen koronavirusom.

Tim povodom, poznati voditelj i novinar, Igor Brakus, imao je dva pitanja.

– Je l’ može bilo ko da ide kod direktora Infektivne ili samo bliski SNS-u i koji to tačno lekovi prekidaju virus – upitao je Brakus.

Svesno ili ne, Vučićev omiljeni novinar je zaintrigirao javnost o kakvom leku koji prekida virus se tačno radi, te zašto javnost ne zna ništa o tome.

Treba podsetiti da je naprednjački vođa krajem februara ove godine najavio kupovinu leka iz Nemačke, u vidu pilula, i da je za njih plaćeno 40 miliona evra, podseća portal Direktno.rs.

– To su ovi eli, lili, eli, ne znam ni sam kako već, regeneron i tako dalje, naručili smo to, to đavolski košta, ali to je jedna pilula valjda spasava život, ne smem ni da vam kažem koliko – 40 miliona smo platili, nekih 2.000 pilula, nemam pojma, mi ćemo biti treći – Nemci, Šveđani, mi te pilule nabavljamo iz Amerike, otkud znam – rekao je Vučić.

Iako je portal Direktno.rs nedavno pisao o tome kako je Vučić slagao u vezi nabavke ovih lekova, izjava Milomira Marića podgreva sumnju da su oni nabavljeni samo za uzak krug Vučićevih podanika, dok običan svet umire po bolnicama i nema mogućnst da ih primi i leči lično dr Stevanović.

Zato javnost ima prava da zna o kakvim lekovima govori Marić i zašto nisu dostupni široj populaciji. Zašto vlast ćuti o postojanju takvih lekova?

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare