Vukanović: Dodik istinski mrzi Vučića i prvom prilikom bi mu zabio nož u leđa

Vukanović: Dodik istinski mrzi Vučića i prvom prilikom bi mu zabio nož u leđa
Foto: Privatna arhiva, Agencije

Na kafi sa teroristom i skandal na ATV-u i RTRS-u

Sve do danas bio sam ubijeđen da sam prije nekoliko dana u bašti Hotela Bosna u Banjaluci popio piće sa bivšim ministrom u Vladi Srbije, Srbinom sa Kosova, iz carskog grada Prizrena koji ima odlične veze sa Rusijom, liderom Pokreta Oslobođenje Mlađanom Đorđevićem koji me je pozvao da se vidimo i porazgovaramo, ali mi je Alternativna televizija otvorila oči da sam bio sa opasnim teroristom i bezbjednosno-interesantnom osobom koja je spremala atentat i kovala opasne zavjere.

Čudi me samo kako je ovako opasan terorista i zavjerenik uspio da uđe u Republiku Srpsku i BiH, šeta se po njoj slobodno, pa čak i snima emisije sa Vanjom Furtulom na RTRS-u, koji je pobratim ATV-u? Hajde što sam ja bio naivan i neupućen pa sam sjedio na kafi sa opasnim teroristom, ali kako to da ga RTRS isti dan pozove da bude gost emisije čudnog naziva „Istina“ o ulozi stranaca i dvostrukim aršinima Evropske Unije na Balkanu?

Mogu da razumijem da ja kao opasan protivnik režima ne mogu da dobijem ni sekundu vremena na RTRS-u, ali nisam znao da je i neobavezno piće sa mnom dovoljno za eliminaciju i skidanje već najavljene emisije sa programa RTRS-a? Naime, nakon što je Mlađan Đorđević objavio na svom tviter nalogu da je sa mnom popio piće u bašti Hotela Bosna u Banjaluci, ATV je objavio sraman tekst kako sam bio u društvu opasnog teroriste, zavjerenika i bezbjednosno-interesantne osobe koju prati MUP Srbije, a potom je RTRS skinuo sa programa i nije večeras od 21:15 emitovao emisiju koja je danima najavljivana, a Mlađan Đorđević je bio jedan od gostiju.

Umjesto komentara podsjećam na tekst Glasa Srpske objavljen prije skoro 10 godina, 23.12.2011. godine, sa sastanka Milorada Dodika sa Borisom Tadićem i Mlađanom Đorđevićem, koji je bio jedan od najbližih saradnika tadašnjeg predsjednika Srbije.

Kako to da Dodik svog bivšeg prijatelja, sa kojim se često sastajao, preko svojih medija koje odjednom kontroliše proglašava zavjerenikom, atentatorom i teroristom? Da li je svako ko sa mnom popije piće odmah opasan terorista i neprijatelj režima kome treba stavljati metu na čelo?

Sutra se Dodik sastaje sa Vučićem, pa je vjerovatno naredio svojim medijima da napadnu Đorđevića kako bi se malo dodvorio Vučiću, ali za razliku od Dodika koji se plaši Vučića i ne smije da se javi starim drugarima, ja mogu slobodno sjediti sa kim hoću, bez straha od Vučića, stranaca i bilo koga. Sloboda je neprocjenjivo blago, vrijednije od svih para koje moćnici grabe!

Kao podsjećanje na dane ljubavi, objavljujem sa nostalgijom fotografije toplih zagrljaja Dodika i Tadića, kao podsjećanje na dane iskrene ljubavi i saradnje, za razliku od sadašnjih susreta sa predsjednikom Srbije koji su farsa. Dodik istinski mrzi Vučića, ali ga se i plaši pa farisej i licemjer u javnosti glumi bliskost i ljubav, iako bi Vučiću prvom prilikom zabio nož u leđa.

Nebojša Vukanović

Izvor: nebojsavukanovic.info

POSLEDNJE OBJAVLJENO
Ostavite komentar

Komentari

Nema komentara. Ostavite vaš komentar.

Ostavite komentar