20/09/2021

Politički.rs

JUČE DANAS SUTRA

Ceca kuka zbog korone k’o da nema ‘leba da jede: Prihodi su nula, i mi imamo porodice

Foto: Printscreen, Instagram/ cecaraznatovic

Ceca kuka zbog korone k’o da nema ‘leba da jede: Prihodi su nula, i mi imamo porodice

“Estrada je stvarno u problemu. Ne pričamo sada o meni, Čoli, Lukasu, Breni… A što i da ne pričamo o nama? Nama su troškovi jezivi, prihodi su nula, a zamislite tek ove ljude koji za mnogo, mnogo manje para rade. Mislim da to nije fer. To nešto što mediji malo provuku, estrada kuka. Pa kuka, naravno, zato što i mi imamo porodice, i mi smo živa bića koja treba da opstanu”, požalila se pevačica Ceca Ražnatović medijima po povratku iz Lucerna, gde je prethodno veče nastupala, piše portal Nova a prenosi Luftika.

Pomislio bi čovek da Ceca zbog korone nema ‘leba da jede.

Istini za volju, sigurno je da su njeni gubici neuporedivo veći u odnosu na ostatak “radničke klase”, jer su desetine hiljada evra za jedan nastup mnogo veća količina novca u odnosu na nekoliko desetina hiljada dinara, koliko prosečan Srbin zaradi za čitav mesec, i to ako je imao sreće da ne ostane bez posla tokom globalne pandemije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

💄@laziclaza 💇🏼‍♀️ @stevansrules 👗 Bojan Petrovic

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic) дана

Ipak, osim novca, pevačici fali i energija publike, koju oseća tokom nastupa, pa je osim honorara, uspela da nadoknadi i taj nedostatak.

“U Lucernu je mnogo opuštenije. Moranje je da se nose maske u zatvorenim prostorima, na ulicama ne. Potpuno slobodno šetaju. Cirih je nešto drugačiji. Oni su rigorozniji, verovatno zato što su imali porast zaraženih. U svakom slučaju, meni je bilo dovoljno da samo izađem na binu i da osetim tu energiju napokon. Stvarno nam to fali”, ispričala je ona o stanju o Švajcarskoj, doletevši biznis klasom na Aerodrom Nikola Tesla.

I dok tako većina Srbije sažaljeva “jadne pevače”, verovatno tako skrećući misli sa svojih muka, estrada će nastaviti da biva “siromašna”, ali u svojim luksuznim nekretninama i BMW automobilima.

POSLEDNJE OBJAVLJENO

%d bloggers like this: