EKSKLUZIVNO Milomir Marić otkrio: ARKAN JE BIOLOŠKI OTAC PRINCA HARIJA

EKSKLUZIVNO Milomir Marić otkrio: ARKAN JE BIOLOŠKI OTAC PRINCA HARIJA

Danas je na društvenim mrežama procurela, do sad nikad ne objavljena fotografija našeg eminentnog novinara, vidovnjaka, saradnika službi i istraživača delovanja srpske emigracije i srpskih kriminalaca po belom svetu, Milomira Marića

Poreklo i datum kad je načinjena fotografija se ne zna, međutim, od našeg stručnjaka za bezbednost Bože Spasića, saznajemo da je ona nastala tokom snimanja emisije “Ćirilica”.

Naime, cenjeni Spasić tvrdi da je Marić uradio intervju sa princom Harijem i njegovom lepšom polovinom, ali su britanske službe bezbednosti, zbog pitanja koja je postavljao i čenjenica koje je Marić izneo u emisiji, zapretili Mariću da ta emisija ne sme da ugleda svetlost dana.

Famozna fotografija prinčevskog para i Milomira, Izvor: Трешерана ДЕЛУКС ™/ Стефан Милићевић,

“Da se ne bi proveo kao princeza Dajana, Marić je disk sa emisijom dao na čuvanje kraljevskoj porodici Karađorđević”, tvrdi Boža Spasić i dodaje da “verovatno Karađorđevići nisu imali para da plate struju u dvoru na Dedinju, pa su morali da prodaju nekoj službi pojedine delove iz ove emisije”.

Spasić dodaje da među bezbednosnim službama kruži priča da je Marić snimak emisije dao na čuvanje Čedomiru Jovanoviću, ali da mu je Jovanović udario *cajper i to pustio na društvenim mrežama, kako bi naudio Arkanovoj udovici, Svetlani Ražnatović.

“Pa pogledajte samo kako liče Hari i Arkan iz mlađih dana. Garantujem svojom čašću i strukom da je Hari Arkanov sin”, kategoričan je naš čuveni bezbednjak.

Evo nekih pitanja i konstatacija koje je Milomir Marić izneo tokom emisije, a koje su Čedomir Jovanović ili obaveštajne službe pustili u javnost, kako bi naškodili liku i delu Miroslava Marića i kako bi napravili haos u britanskoj kraljevskoj porodici:

“- Hari, u tvojoj porodici niko nije riđ, a kada si postao svestan da ti je zapravo biološki otac Arkan, koji je upoznao tvoju majku jednom prilikom dok je bio poslat od UDBE, da u Londonu izvrši egzekuciju srpskih intelektualaca u emigraciji.”

“- Pitaću vas samo ovo, jel istina da je grupa žestokih momaka upala kod kraljice i pretila da vrati Popa Đujića i iz Čikaga, one znas ti dobro koje, a ja znam provereno tu informaciju da su bili kod Pompidua, Pompiduove žene i Mome Kapora u stanu u Parizu kad se to dešavalo. Srbi u Londonu je naslov bio, evo vi mi recite, a ja ću da potvrdim”, tako teče interviju.

“- Megan, da li je istina da su među kraljičinim papilotnama našli jednu koja je bila posuta otrovom koji bi je usmrtio čim bi došao u dodir sa kožom? Priča se da taj otrov dobijaju iz rogova životinja koje gaje tvoji preci u plemenu?”

“- Jel vam lepo sada kad ste saznali da ste srpskog porekla?”

Nebo je zaplakalo: Siroti Hari se pita kojoj kraljevskoj porodici pripada!

Vreme će pokazati koliko je ova priča tačna, hoće li možda doći do susreta Princa Harija i maćehe mu srpske majke Svetlane, i hoće li možda Hari tražiti deo nasledstva, samim tim tražiti obaranje Arkanovog testamenta.

Politički.rs, Трешерана ДЕЛУКС ™Стефан Милићевић, Aleksandar Maletić, Saša Dakić, Sanja Skrbic Panic

*Текст је сатиричног карактера с намером да подјебава, а недај боже да увреди или нанесе душевне боли и патњу. 
*cajper- za značenje obratiti se voditeljici TV Hepi Jovani Jeremić
0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare