Slina pre Doktora Sline – Sliniša, iz Oborske ulice, na Šešeljevom putu žvalave brabonjare

Slina pre Doktora Sline – Sliniša, iz Oborske ulice, na Šešeljevom putu žvalave brabonjare

Sveti Sirko Oborski Kovačević

Dve decenije reformsko radikalnih laži se završava, uđosmo u treću postpetooktobarsku. Lopurdanja sve evidentnija i ništa od poboljšanja uslova života. Non-stop gledamo ista lica, probrana negativnom selekcijom tokom Miloševićeve ere. Razlikuju se samo opravdanja tih etičkih degenerika!

Piše: Danko B. Marin

Privida životnosti, pre improvizacije iste ima malo u izabranicima partokratije što nikom nije za utehu. Radi se o fotošop nabudženim slikama po šarenim novinama. Nije ta elita sposobna da povuče sistem. Po ličnim kvalitetima su našminkani leševi finjak medijski predstavljeni zbog poniženja sposobnih, talentovanih, čestitih kadrova za koje kakistokratski sistem nije kadar da nađe adekvatno mesto: PISCIS PRIMUM A CAPITE FOETET. Odavno odlično znamo odakle riba smrdi i pre SNSmrada.

Kulturu da li imamo?

Imamo neke ministre za kulturu ali kulura je tamo negde daleko kao i književnost koja je ubijena marginalizacijom književnika i malim tiražima. Za ubistvo se svojevremeno lično angažovao neki uličarski probisvet Đinđić sa ministrom antikulture gluPcem prezimena Lečić. Uspelo im je. Partokratija potom deluje ubistvom mladih talenata i održavanjem na površini bivših pisaca vezanim za najprizemnije vašarsko politikantstvo.

Izgubili smo Svetislava Basaru. Vino je otišlo u sirće drOljastim koštuničarenjem, komičnim nekarijernim ambasadorstvom, usiljenim lupetanjima za dnevne novine,… Nova Ninova nagrada bila je metak milosrđa za umirućeg pregaoca promene svesti Srbima po SNSendvičarskom konceptu.

Dušan Kovačević malo je bolje prošao jer je mudriji. Svestan da su mu najbolja dela već napisana, ulazi u politikantsku kombinatoriku. ,,Profesionalac“ i sve iza njega deo je istorije srpske književnosti. Posle potencije stiže svima impotencija. Dušan Kovačević je odradio za DOSmanijakalni bašibozuk proricanje, postao prozorljiv na politikantsku komandu. Ne isključivati lični interes. U društvu sa gluPcem Branislavom Lečićem riče-proriče Vojislava Koštunicu za budućeg vladara-glavara. Umesto svojim prezimenom potpisuje se: Tarabić!? No, naplata ide na zvanično.

Dušanov prezimenjak sa druge strane reke Save ,,sweet talker“ pisac Siniša, čije delo je vrhunska politikantska dosetka, nije taj nivo.

Počeo je današnjim Basarinim sirćetom. ,,Sveti Sava“ ga je pročuo po skarednostima dostojnim Basarinih izbljuvaka u ,,Kontraendorfinu“ ili piskaranja za tariguz dnevnu štampu. Svestan da neduhovitom, dosadnom skribomanu jedino drOljanje u politici može doneti korist sLiniša Kovačević se skribomanično latio pera. Par ekselans lukavi drugosrPijanski džihadista podmuklo izaziva pravi cunami mržnje ,,svetosavljem“ u ,,voljenoj“ Srbiji. Predstava ,,Sveti Sava“ prekinuta je u Jugoslovenskom dramskom pozorištu 31. maja 1991. Tekst u kom su posrani svetorodni Nemanjići nažvrljao je Siniša Kovačeveć, a najviše je najebao glumac Žarko Laušević!?

Srpstvo se potreslo, puklo tad kumstvo Vojislava Šešelja i Vuka Draškovića, podelili se Srbi, ratovasmo pre početka rata… Izvukao se poput puvanjka stidiše sLiniša.

Foto: Zoran Trbović/XXZ

Slina pre Doktora Sline slinavo napreduje. Amorfna masa sLiniša osvaja pseudokulturni prostor pre naprednjaka glumeći nacionalistu.

Nije se slindža sLiniša ,,reformisao“ i od Savla postao apostol Pavle, sluz se samo slivala sa kabinetske fotelje na kanabe lukavim udvorištvom. Politikantski podobno overen kod drugosrPijanštine definisanjem ,,pasja sorta“ naše svetorodne dinastije Nemanjić, praznoslovi na srpske teme. Žvalojica pre Žvalojice stalno žvalisao i o nekom uličnom nasilju ali Slobina era ne vidi nasilje tog sabotera. Nije se Sirko ni 5. oktobra nagaravio. Skupština gori, sedište TV u blizini garavi li garavi učesnike uličnog nasilja, gde si Sirko oslobodioče, uličnog tabanja oče? Sirio se beli Sirko u nekom podrumu izbegavajući metke, suzavac, pendreke, garež,… Čekao da se uhvati mikrofona i postane apodiktični: poBEDNIK!

Zaista mu je odgovarajući nadimak ,,Sirko“ dala njegova Oborska ulica u Sremskoj Mitrovici!

Nadimak Svinjko isto ne bi bio pogrešan ali ulica je Oborska, nezgodno zbog ekipe iz šora.

Biser zadužbinarskih Nemanjića je papkar sLiniša iz (ne)kulturnog drugosrPijanskog obora gazio, SrPin! Posle postavši DOSmanijakalni kapitalista oprasio se SrPiji: ne Nemanja, nego Imanja ,,hrabri oborski“ šibadžija. Dokotrljao se sLiniša Imanjić na tuđim mudima 5.oktobra ali znao je to hrabro da iskoristi, videsmo očima svojim njegovo ,,zadužbinarenje“! Bog sebi bradu prvo stvara, a umetnik je…

PoBEDNIČKI deli uloge sLiniša prvo za svoje najbliže okruženje. Bune se iz branše ,,umetničkoj slobodi“ ali došlo njegovo vreme.

Foto: Alo!

Dobar bio ulov Imanjiću 5.oktobra u debelom ladu, nemoj sinovče da te tuži Koštunici – večito neobaveštenog da o nečem bitnom obavesti.

Dekada DSS prođe, izglasana lustracija nije odrađena – Sirko nije imao prigovor savesti. Za tako nešto se mora imati savest. Begavom majka ne plače, beži se od propalog DSS. Baš frka brate SrPine: gde sad art glavu uprkniti?

Ulaže ljigavi sLiniša svoje sline u novu politikantsku foru. Balavljenje sLinko usmerava, troši na naprednog Tomu Ašova vojvodu od Teritorijalne odbrane komunske JNA.

Vredno se DSSmrdeći perfekcionista sLiniša odmah javno posvađao sa Draganom Đilasom. Odrađena je verbalna artiljerijska priprema za nove SNSlinave fotelje. Uživali smo u svađama ždrićak nijansi žute žutice. Na lajanju je sve ostalo. Zar je potrebno bilo sumnjati da će u godinama žutih vrana žuta DSS vrana žutoj DS vrani oči iskopati?

Leti perje skupštinsko žutim vranama, DSS Sirko je direktan prema DS grakatalici: ,,Drugim rečima, biznismene, koliko ste zaradili? Zašto tu zaradu nije ostvario RTS?“

Đilas sirotan za SMS pomoć, žučno odgovara.

Svađica najviše odgovara novoj fori za prevaru građana Srbije, Šešeljevim radikalno naprednim SNSmrtosima. Bivši se svađaju, novi će da napreduju, a i narod uz njih. Sme li se sumnjati u novorođeni par naprednih EU naprednjaka Nikolić-Vučić?

Kao zalog buduće koalicije-propalicije Sirko iz skupštinskog prisenka je tad poručio Đilasu da bi polemisao s njim i o ,,nezavršenom mostu od pola milijarde evra“, mestu gde se gradi most Zemun-Borča, o Bus-plusu, o planovima za izgradnju metroa ,,koji u stvari nije metro“, o stanju i statusu kulture u Beogradu, o zatvaranju Zavoda za plućne bolesti, o stepenu zaduženosti prestonice i o mnogo čemu ali se plaši da će ta polemika da izostane.

,,Novo je doba“ stiglo i ta ,,Velika drama“ je obična ,,,Mala šala“ dok traju ,,Godine vrana“: žutih vrana! Nije ni perje vrcalo, vrcnuše se neuspešni političari u nove političke neuspehe za koje su im uvek krivi drugi. Sveti Sirko Oborski kilav da sredi slobodan prostor DSS – napušta svoju stranku kao i kilavi politikant O’Đila DS čiji je bio predsednik. Na istoj grani dve ,,posvađane“ žute vrane srećemo na interesantan način.

Krajem prošle decenije akademik Dušan Teodorović poručuje brižnom Beograđanu nepogrešivom svetom Sirku Oborskom Kovačeviću, dragom našem sLiniši nešto u vezi glasanja za Dragana Đilasa.

,,Nisam bio ni poštovalac, ni nepoštovalac Đilasovog, ni lika ni dela. Nisam se sukobljavao sa njim, oštro i žestoko. Ali neću glasati za njega. Između ostalog i zato što je kao još uvek aktuelni odbornik Skupštine BGD, ćutao poslednje 4 godine“– mediji preneli akademikovu poruku glasaču Tome Ašova i tajkunskog đavola Dragana Đilasa, apodiktičnom svetom Sirku Oborskom Kovačeviću.

Beogradski izbori tražili su ozbiljne somove za izbornu prevaru! SNSomova je dovoljno bilo ali tražen je ozbiljan ,,otpor“ za osvajanje Beograda i ulovljeni su ,,opozicioni“ SNSomovi! Đavo Đilas komičnom sLiniši više nije bio tako crn, praktični Đilas štitio je pare ,,biznisom“ pošteno zarađene.

Epilog je ,,Građani postali saučesnici režima u kršenju zakona“– SNSendvičari, sveti Sirko i njegov tadašnji Đilas: nisu! Bili su pošteni Vučićevi politički idioti ili plaćene sluge, samo neoliberalno i sve je liberalno za lidere. Građani Beograđani su pretvoreni manipulacijama u podanike. Oni su krivi za sve, taj podnaslov je uzet iz teksta ,,Patologija beogradskih izbora“, tekst je Demokratska stranka stavila na svoj sajt 15. marta 2018.

Neću da vršim ostrašćivanje, mislimo o nepravilnostima ,,na birački spisak, prema kome grad od oko 1,700.000 stanovnika ima više od 1,600.000 glasača“– na ovo pristati mogu li ozbiljni političari?

,,Opozicija je utvrdila da se samo na teritoriji jedne opštine za pet meseci doselilo oko 10.000 neviđenih ‘Beograđana’, dok je za svega mesec dana isti broj građana nestao sa biračkog spiska“– dodajem propalicija umesto opozicija.

Politikantska hagiografija svetog Sirka Oborskog Kovačevića nastavlja se u strogo regulisanoj ,,pobuni“ dupe gaće žvaće opozicije i podmuklo izmanipulisanih građana. Iskusan u propalitici sLiniša se hvata mikrofona da se slika brabonjajući, nije šala iza sebe frontadžija ima i propalo liderstvo Srpskog otadžbinskog fronta. A buna? ,,Krvava košulja“ bila zastava… Drke-drke džong narodno-nerodna pobuna se pamti po odstranjenju jednog ,,hiperviolentnog“ pobunjenika. Nogiran je Srđan Nogo zbog plastične skalamerije. Šta bi bilo da je poneo u svakoj ruci po jednu WC diverziju – pao bi režim? JaoooOOOOoo kuku-lele, čuda muda i kitele, ko bi od odlučnih New Age đaina povukao vodu da režimlije brže odu?

Dramoser S(l)iniša Kovačević na Šešeljevom putu žvalave brabonjare ima svoju novu dosetku. Klovniranje…

,,Ja ću da bijem“ izjavljuje opaki Sirko delilac ulične pravde, delija iz Oborske te 2019. izazivajući opštu sprdnju. BRTeee, šibadžija je član Narodne stranke, sRanke bez naroda, vodi je opaki foteljaški predator Kurjak Džeremaja pIzderac. Sreća po režim da je koronizacija prekinula šetnje, SNSendvičari bi pukli ali od smeha!

Foto: Alo / Dejan Briza

Vučić nam se naredne koronizovane godine podsmehnuo izborima bez izbora, a hrabri fajter sLiniša tad fajta, napada svetsku tenisku veličinu Novaka Đokovića. Naravno iz mišje rupe cijuče zbog sira miš Sirko. Junak bitaka protiv mrtvih Nemanjića, herojski serator po plavušama, krklja sad po uspešnom sportisti: Đoković je za sve kriv! Stra’ota da Novaka ne istaba i onesposobi za tenis je prisutna – drma Srbiju, region, Evropu, planetu Zemlju trese…

Novakov otac Srđan je o’ladio ‘ladovinskog opakog fajtera Sirka Strahotu. Smeh je pobedio lupetanje kabinetskog nacionaliste Druge SrPije, otužnog napaljenog palanačkog klovna egomana kafanskog zgubidana.

Novakov tata konstatuje da se radi o kompleksašu koji voli da napada ali ne i da mu se vraća što je istina. Kad sLiniši vrate, slini njegova lična glumačka ekipa. Bolje bi mu bilo da napiše dramu poput one ,,Sveti Sava“ za angažman svojih glumica-gluPica!

,,Dozvolite svatovi da uteram zaovi, moju kitu mekanu u tu pizdu plekanu“– uvodna pesmičica može da ostana ista. Da fura furiozni uvod originala ,,Sveti Sava“ od Siniše Kovačevića. Novo, uspešnije dramsko delo po sebi da nazove usmrđeni ocvali oborski narcis – ,,Sveti Sirko Oborski Kovačević“ i da uživamo…

Za politiku je zaista gotov, čak ga je i tupi Boris Tadić naterao da javno prizna da je bio za ,,reformisanog“ Šešeljevog Tomu Ašovčinu (Tomislava Nikoloića). Budalesanje sa Đilasom je gore od meksičke serije. Tukadžija sLiniša 2021. godinu osvaja sa Đilasom da bi se ubrzo (po ko zna koji put) brecnuo na bezličnog propalog politikanta Điksaru. Ponovo dona Sirkita Kovačita iz Tihuane neće više da ljubi u dupe(!) senjoru Estefanu Draganu Đilu iz Gvadalupe!

S(l)iniša progovorio svetosirkovski, zabavno je. Ispred pIzderac Džeremajine partije, sveti Sirko potpredsednik izjavljuje da se slaže da vlast može da pregovara sa opozicionim Draganom ali i Đilasom. Slatka ironija uz špricere. Budalastoj opoziciji, onoj politički organizovanoj sigurno će mnogo pomoći…

Furiozo sLiniša stalno propoveda nasilje koje je rešenje: kad će ga primeniti?

Od njegovog ,,nasilja“ najviše režim ima koristi. Psihotični Vučić dobija opravdanje da građane još više svakovrsnim režimskim nasiljem nekažnjeno zajebava. Nije sLiniša jedini odgovaran, kompletna ekipa ,,kurac mekan k’o devojačka duša“ impotentnih blebetala je tu.

Ne dozvolimo da nas ta blebetala prevare kao 5.oktobra. Bude li ponovo ,,nasilan slom“ treba postupiti po pravilu iz mafijaških filmova: ubij prvog koji priđe da te poljubi! Mi ćemo spakovati u lance prvog poznatog žvalojicu koji priđe mikrofonu: gluPca Branislava Lečića, sLinišu,…

Reforme ili revolucija, metodika da se zna – da bude ,,met’o dika“ najnoviji i nema posla dalje za stare žvalje!

5.oktobra ne samo da je bilo spasavanja džibera, posraše nas izglasanom neispunjenom lustracije. Ljudi više nismo i to zvanično. Posle zajebavanja obe nijanse žutice, postali smo najzvaničnije ljudski resursi i šta još taj smrad (+ SNSmradine!) potčovečanski ima reći o sebi u svetloj budućnosti? Njih tamo neće biti u mejnstrimu zbog lustracije!

Sveti Sirko nepogrešivi počeo da zagovara ,,revanšizam“ što daje novu dozu humora svečevoj hagiografiji. Objašnjava nam razliku između revanšizma i odmazde, svoje crvljivo dupence salonsko-skupštinsko da bi obezbedio u novoj fotelji. Plaši se prekuvana glindžava špageta i da neko njega ,,svetosavca“ ne dohvati u odmazdi. Ne zbog Kovačevićevih žvrljotina nego zbog politikantskih brljotina.

Nevin je taj DOSetkaški politički masturbant usled javno dokazane neprincipielne tuposti, amoralnosti svojstvene neuračunljivim defektašima. Razume se i njegov strah. Njegova Es-Es kombinatorika tokom De Es-Es perioda u hvatanju projekata i podele uloga bližnjima još uvek izaziva gunđanje NEbližnjih…

Zna li taj salonski SrPin ,,nacionalista“ Druge SrPije da je njegov Koštunica sa ekipom udruženog ološa sve nas zajebao neizvršenjem lustracije?

Skupštinski ‘ladovinaš, prostitutka Siroslava DrAmoserkinja grli, ljubi Koštunicu za interes, a Sirkina mušterija SrPin iz kancelarijske ladle se naduo i pušta bez suđenja iz zatvora zlikovce Albance!? Nisu ih ti SrPi na terenu za jaja hvatali. Protiv šiptarskih terorista se vode krivični postupci, SrPende ih amnestiraju.

Još malo patriJotizma…

De Es-Es SrPende liferuju za Hag i naplaćuju po kili žive vage srpsko ljudsko meso, srpsku ljudetinu i zarađuju na patriJotizmu. Buniš li se – napsovaće te drugosrPijanski te patriJote prekomandovane u SrPe.

Podmukli pIzderac-Džeremaja vešto je isturio klovna dramosera, lukavo se komunjarski produkt sakrivao i pre. Uspešno se krio pIzderac iza drugih dok je sekao glave zbog svoje ,,Satelit“ afere. Brani ga bacanjem medijske prašine Siniša Kovačević, žvalavi i to sigurno ne za džabe!

Građane uspešno odstranjuje od glavnih problema ta kurvinska, lažna opozicija.

Videsmo njihove reformske kapacitete davno. Videli smo da lustraciju 2003. izglasanu ne odradiše, stručnim DOSmanijakalnim podjebavanjem jebaše nas u ostatke zdravog mozga sve do isteka roka za lustriranje 2013.

Svi marš na novo lustriranje!

Hvala i tom neuračunljivom blebetavom Sirku iz Oborske što kilav za prevrat stalno neko nasilje potura, podseća sve građane Srbije da se ne sme ponovo utonuti u političku apatiju.

Inače ,,manastir“ za posvećenje divljačkim tabanjem svetog Sirka, Oborska ulica u Sremskoj Mitrovici je sasvim normalna sredina. Dala mu je nadimak ,,Sirko“ zato što je bio beo kao sir među osunčanom decom, možda joj se zato sveti ,,nasilni“ sveti Sirko ‘ladovinaš?

Ne interesuje me njegova klinačka ekipa ali kad laprda da je njegov stari oborski drugar Dušan B. po nacionalnosti Slovak, sLiniša nema pojma! Srbin je po majci i ocu, po nacionalnosti njegov ,,stari“ drugar. Za ostala lupetanja neka bolje vreme bude svedok, bolji reformator, komentator, sudija,…

Danko B. Marin

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar