Stjuardesa nudila „zabavu za odrasle“ putnicima tokom i između letova

Stjuardesa nudila „zabavu za odrasle“ putnicima tokom i između letova

„Aviokompanija Britiš ervejz“ istražuje navode da je jedna njihova stjuardesa nudila seksualne usluge i svoje donje rublje putnicima tokom i između letova.

Njene fotografije u kojima nudi svoje usluge prvo su objavili britanski mediji, a na fotografijama se jasno moglo videti kako pozira u svojoj uniformi u avionu, prenosi B92.

Putnik je za samo 33 dolara mogao i da kupi njen donji veš. U slučaju da sa njom želi da se sastane u hotelu, potencijalni klijent morao bi da plati dvostruko više. Takođe, otkriveno je i da je putnicima obećana „zabava za odrasle“ ako plate koliko treba.

„Sve što treba da uradite je da platite određeni iznos novca i dobićete sasvim drugačije iskustvo i to prema vašem izboru“, navodno je napisala.

Nakon što su objavljene prve informacije o tome da se nepoznata stjuardesa koristi poslom u avio-kompaniji kako bi promovisala svoj posao sa strane, iz „Britiš ervejza“ su saopštili da su pokrenuli istragu kako bi identifikovali misterioznu stjuardesu.

„Očekujemo najviše standarde ponašanja od svih naših zaposlenih i istražujemo ove navode“, rekli su iz kompanije za Foks Njuz.

B92, Vesti online/ Foto: Pixabay

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare