Žirinovski tvrdi da je NEJEBICA razlog nasilnih protesta u Rusiji! Šta na to kaže Šešelj?

Žirinovski tvrdi da je NEJEBICA razlog nasilnih protesta u Rusiji! Šta na to kaže Šešelj?

LIDER LDPR Vladimir Žirinovski predložio je otvaranje javnih kuća za mlade zbog protesta u Rusiji kako bi se smanjila agresivnost mladih.

Prema njegovim rečima, moguće je smanjiti agresivnost mladih koji idu na proteste, pišu Novosti.

Žirinovski je dodao da su većina demonstranata neženje koji nemaju gde da potroše energiju, da ih je uhvatila, što bi naš narod rekao nejebica, te da bi se njihova agresivnost smanjila ukoliko bi nešto pojebali.

23. januara u mnogim gradovima Rusije održani su protesti u znak podrške opozicionaru Alekseju Navaljnom i navodno političkim zatvorenicima.

Vladimir Žirinovski je inače veliki prijatelj bivšeg političara a sad humoriste i analitičara opšte prakse Vojislava Šešelja, trenutno zaposlenog kod vedete srpskog novinarstva Jovane Jeremić na Hepi televiziji.

Očekuje se da u nekoj od narednih emisija voditeljski par Jovana i Vojislav, inspirisani Žirinovskim, preporuče Vladi Srbije otvaranje javnih kuća, pošto više ni u rijalitijima, ni u ministarstvima, opštinama i javnim preduzećima nema mesta gde bi se smestile sve prostitutke, starlete i pevaljke, koje su, kao što je poznato, i dušom i telom, ponajviše dupetom i sisama uz našeg predsednika, našu premijerku i naš SNS. Time bi, ako je tačna tvrdnja Žirinovskog, opozicija koja se sprema i želi Vučićeve izbore, a koja je potrebna istom tom Vučiću za sedenje u Skupštini Srbije, imala šta da jebe i niko se više ne bi žalio na ugroženost i izborne uslove. Umesto posredovanja nekakvih birokrata iz EU, između na primer Đuke advokata od Jovanjice i Borka malog od Olje, posredovala bi Tijana Ajfon i lako bi se dogovorili koliko para i poslaničkih mesta je  dovoljno Borku i njegovoj stranci, te bi izbori mogli na miru i u sreći i veselju da se održe.

Podrazumeva se da bi Vlada Srbije zbrinula i uposlila u javnim kućama i sve javne delatnike muškog pola, koji su dušom i telom, a ponajviše dupetom uz našu vlast, i spremni su da se stave na raspolaganje mnogim našim opozicionarima, za određenu naknadu, u zavisnosti od završnice, a sve zarad mira u kući i puta ka Evropskoj uniji.

M. Milovanović

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare