MIŠA UJEDINITELJ: Pod starateljstvom Nenada Popovića, Vacić ujedinjuje Vučićevu omiljenu opoziciju, antivaksere, antibrnjičare, ravnozemljaše, petokolonaše i ostale?

MIŠA UJEDINITELJ: Pod starateljstvom Nenada Popovića, Vacić ujedinjuje Vučićevu omiljenu opoziciju i antivaksere, antibrnjičare, ravnozemljaše, petokolonaše i ostale?

Tekst našeg čitaoca prenosimo u celosti

Poštovani, posle vašeg teksta “Vučić dobio BEFEL: Pusti Đilasa na miru! Nova meta antivakseri i ostali SLUŽBINI projekti”, pokušao sam, mejlom koji vam šaljem, da opišem događaj koji se danas desio i koji potvrđuje većinu vaših navoda.

Da se za samo četri piva i 1.000 dinara može doći do jako zanimljivih informacija vezanih za političku scenu u Srbiji, svedoči vam pisac ovih redova.

Naime, sedeći u jednoj novobeogradskoj kladionici, stolu mi je prišao poznanik, koji je inače visoki funkcioner družine koja se naziva Srpska desnica i koji je lice od ranije poznato organima gonjenja. Sedajući bez pitanja za moj sto, započinje tužnu priču o svojoj trenutno lošoj materijalnoj situaciji, ali i o svetloj budućnosti koja ga čeka.

Da skratim priču, funkcioner Srpske desnice i lice od ranije poznato organima gonjenja tvrdi da je Miša Vacić dobio zadatak od Srpske napredne stranke da ujedini sve šatronacionaliste, antivaksere, antibrnjičare, kvazirusofile i ostale dežurne džabalebaroše, koji iz dana u dan truju građane Srbije svojim besmislenim teorijama.

Miša Vacić se već i javno izjasnio da kreće u to tragikomično “ujedinjavanje” i to ništa nije novo, novo je da, po tvrdnji gorepomenutog funkcionera, starateljstvo nad Mišom Vacićem i ostalom šarolikom bulumentom koju Vacić treba da ujedini, od Marka Đurića je preuzeo staro-novi ministar Nenad Popović, a da meta na koju treba svim silama da udare je Mlađan Đorđević, predsednik pokreta “Oslobođenje” .

Pošto je Marko Đurić imenovan za ambasadora u SAD i u vakuumu dok se čekalo imenovanje novog staratelja, sagovornik iz Srpske desnice mi se žali da je ostao bez prinadležnosti koje je redovno dobijao, te tako nema 1.000 dinara da uplati tiket za koji ima dojavu, pa traži da mu pozajmim, a čim “Neša da Miši pare” odmah će da mi vrati.

MIŠA UJEDINITELJ: Pod starateljstvom Nenada Popovića, Vacić ujedinjuje Vučićevu omiljenu opoziciju i antivaksere, antibrnjičare, ravnozemljaše, petokolonaše i ostale?
Starateljstvo nad Mišom Vacićem i ostalom šarolikom bulumentom od Marka Đurića je preuzeo staro-novi ministar Nenad Popović?, Foto: Printscreen

Ispijajući četvrto pivo na moj račun i popunjavajući tiket, čovek Miše Vacića je ipak izrazio i zabrinutosti i ogorčenje:

– “Mali Mare Đurić je bio korektan. Kad god nam je šta trebalo izlazio nam je u susret, apanaža je redovno uplaćivana, zataškavao je sve pizdarije koje napravimo, nego, muči nas ovaj Nenad Popović. Predstavlja se kao ruski čovek a u stvari je on čovek ruskih tajkuna, koji baš i nisu u milosti Kremlja. Čuli smo i da je velika stipsa, pa pitaj boga šta će ostati za nas, kad pare koje za nas izdvajaju naprednjaci prođu kroz njegove ruke. Još smo sad dobili zadatak da krenemo i na onog Mlađu Đorđevića i sad mi tek ništa nije jasno. Znam da je taj Đorđević u dobrim odnosima s Rusima, da je čovek Srbin, patriota, poštuje ga narod… evo pre nekoliko dana je pomogao protest protiv onih trovača iz Rio Tinto i čuo sam da će sad zbog toga i ona izdajnička televizija N1 krenuti u napad na njega. Pa kako mi nacionalisti sa ovima iz N1 da radimo zajedno?! ‘Ajd one budale antibrnjičare je lako napaliti da urlaju i piskaraju po Fejsbuku bez para, njima to dođe kao terapija, al’ mi pravi srpski rodoljubi ne možemo svoje rodoljublje da poklanjamo za džabe. Em treba da napadamo Srbina, em treba da se družimo sa ovim ‘šuntavilima’, em treba da sa N1 branimo zapadnjački Rio Tinto koji će nas potrovati… e pa neće moći to za male pare. Bogami moraće gospodin ministar Popović dobro da odreši kesu, nismo mu mi ‘Minel’ pa da nas zavrće kako mu se hoće. Desnica smo mi bre, desnica!”, završi razgovor sa mnom parafrazirajući Nikolu Kalabića i lupajući rukom o sto visoki funkcioner stranke Miše Vacića, i ode da uplati tiket.

Ako je on lagao mene i ja lažem vas, al’ 1.000 dinara mu neću oprostiti.

Srdačan pozdrav.

Vaš čitalac M. M. (ime nepoznato redakciji)

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Данко Б. Марин
Данко Б. Марин
2 godine pre

Одрађује Вацке дуг транџосу за еротику, остао дужан силну лову да транџоња још кука на You Tube…….