(VIDEO) POLICAJCI U SPECIJALNIM ODELIMA UPALI U KUĆU KOD TOPOLE: Pronađeno 160 kilograma zasada marihuane i tri kilograma suve

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odelјenja kriminalističke policije u Kragujevcu, intezivnim operativnim radom, otkrili su laboratoriju za uzgoj marihuane. Policajci su tom prilikom pronašli 1.084 stablјike.

Kako navode u MUP-u policijski službenici su uhapsili U. J. (27) iz Beograda, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa kuće i drugih prostorija koje je osumnjičeni koristio u okolini Topole, pored zasada marihuane, težine 160 kilograma, pronađeno je i tri kilograma suve marihuane koja je, kako se sumnja, bila namenjena dalјoj prodaji.

Pored opreme za uzgoj marihuane, policija je pronašla i novac u raznim valutama za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

Takođe, pripadnici MUP-a su pronašli ipištolј sa prigušivačem i okvir sa dva metka, pa će protiv uhapšenog biti podneta krivična prijava za krivično delo nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Mondo.rs

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare