U petak na tribini Oslobođenja “Litijum, uranijum ili Srbija” govore Maria Alimpić i Zvezdan Kalmar

Izvor:
Politički.rs

Pokret Oslobođenje organizuje ovog petka, u sklopu serije predavanja, tribina i okruglih stolova pod nazivom „Razgovor s narodom“, tribinu pod nazivom „Litijum, uranijum ili Srbija“.

Na događaju će govoriti Marija Alimpić iz udruženja „Zaštitimo Jadar i Rađevinu“, kao i Zvezdan Kalmar iz „Koalicije za održivo rudarstvo u Srbiji“

Prema rečima predsednika Oslobođenja Mlađana Đorđevića, radi se o veoma aktuelnoj temi koja direktno pogađa živote „ne samo građana Zapadne Srbije, već i cele naše zemlje, pa i Republike Srpske“.

„Posetioci će imati priliku da iz prve ruke čuju iskustva boraca protiv Rio Tinta sa prve linije fronta, ali i sve ono što će se desiti ako Srbija ne ustane protiv ove pohlepne korporacije i korumpirane vlasti koja im je sve omogućila“, ističe Đorđević.

Tribina će se održati u petak, 29. oktobra sa početkom u 19 časova, u prostorijama pokreta Oslobođenje u Beogradu, na adresi Takovska 23.

Iz ovog pokreta naglašavaju da će zainteresovani moći da prate direktan prenos događaja na fejsbuk stranici pokreta, kao i na jutjub kanalu Srbin info.

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare