Danke Dojčland čoveka “koji ispunjava sve“

Darežljiva i ljubavlju prema Srbiji obuzeta „Muti“, darovala nas je sa čitavih pola miliona evra, kao kompenzaciju za Vermahtove „čestitke“ Srbiji. Sa tim novcem večiti polugradonačelnik ne bi uspeo da postavi ni kvadratni metar kocki na Trgu Repulike, dok su bilbordi i zastave dobrodošlice koštali deset puta više.

Piše: Davor Kalajžić

Vučićeva sposobnost da izda i ponizi ući će u legendu. Merkelova se od Srbije oprostila na tradicionalan nemački način – brutalnim ponižavanjem.

Nažalost, najgore od svih poniženja nije povela sa sobom. Aleksandar Vučić ostao je da gnjicavi i ljigavi, sve više podsećajući nas na legendarnog Goluma iz Gospodara prstenova. „Prekrasni, moj prekrasni“, verovatno stalno ponavlja vlasnik opljačkane i ponižene Srbije.

Nemačka politika na Balkanu vekovima ima samo jedan pravac – smanjivanje Srbije i uništenje Srba. Ni Angelin naslednik ni naslednici neće raditi ništa drugo. Za to su im uvek bili potrebni kolaboranti, a Srbija nije oskudevala, niti oskudeva. Projekti „nezavisno Kosovo“, „Severna Makedonija“, „Otvoreni Balkan“ i „multietnička Crna Gora“, samo su faze razgradnje koncentrisanog srpstva u procesu stvaranju Velike Albanije. Krilatica je – Velika Albanija, mala Srbija.

Nemačka je bila i ostaje predvodnik uništenja Srba i Srbije, od projekta „NDHx2“, do „aneksija BiHx2“.

Regionalni Nemački gaulajteri, Šmit, Haradinaj, Tači, Kurti i ostali „savetnici“, Heskens i Šreder, rade po bonskoj agendi. Od svog prvog dana pa do danas, Nemačka naoružava, trenira, obučava i razvija kosovsku vojsku, sa jednim jedinim razlogom – da stvori ozbiljnu i jaku anti-srpsku formaciju. Postoje ozbiljne indicije da je deo živo raščerečenih Srba završio na nemačkom crnom tržištu organa.

Tih smrdljivih pola miliona „doniranih“ evra, to ne vredi jednog celog Srbina. Kakva izdaja, kakvo poniženje!

Davor Kalajžić, penzionisani službenik političke kancelarije specijalnog predstavnika Generalnog sekretara UN

Direktno.rs

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare