Danko Marin: Španski zli klovn Havijer Solana

Danko Marin: Španski zli klovn Havijer Solana

Danko B. Marin: KOVIDA VID I NJEGOV POGLED NA HAVIJERA SOLANU!

,,Kovid-19“ izazvao je svetsku krizu, stavio mase u neurotski oklop usled straha od bolesti, terora medija, osetnog siromašenja života, slanja hiljada ljudi u smrt. Zvanično je običan grip ubio mnogo više ali postoji i ,,čarobna“ reč: politika.

Danko Marin: Španski zli klovn Havijer Solana
Piše: Danko B. Marin

Uobičajena je nota politizacije svega i svi smo žrtve! Baš jadni, branimo se raznim tehnikama improvizovane ili stručno utrenirane mentalne higijene.

Nas u Srbiji je ,,posebno pogodila“ vest da je korona grip krunisao (,,CORONA“- lat. venac, kruna) Havijera Solanu.

BRTeee kao da koVID ima vid?

Uključio se odmah naš mentalni higijenizator prof. dr četnički vojvoda iz Saveza komunista Jugoslavije i sa ORA – Vojislav Šešelj.

Danko Marin: Španski zli klovn Havijer Solana

,,Evo obećavam da ću lično častiti onaj virus koji će učiniti da đubre Havijer Solana odapne!“ Poručio je veteran konferencija za štapmu drugu-gospodinu ,,viVusu“. O drugu-gospodinu virusu se i zna i ne zna mnogo ali o Havijeru Solani se zna sve što je bitno i ne sme da bude sakriveno. Zna se dovoljno po delu i javno isticanoj neskrivenoj političkoj delatnosti.

Kovid-Kafka osovina je čudnom igrom došla do zaštićenog, ušuškanog birokrate Solane da mu zasoli čednu starost. Sakupio se skupi skup izuzetnika predvođen Arančom Gonzales Laja, šeficom diplomatije Španije i baš tu među ,,izabranima“ fasuje nedosoljeni Solana boljku koja ne bira.

Danza de la Muerte – ples smrti srednjeg veka počinje da igra gordi moćnik Solana krunisan korona (kruna) virusom.

Da, da – izgleda da nije taj mračni srednji vek bio baš toliko mračan, dokazao nam je plesnim kafkijanskim obrtom kod bivšeg ,,svemoćnog“ nagorđenog zemaljskog gospodara života i smrti.

,,Upravo sam izdao naredbu vrhovnom savezničkom komandantu za Evropu generalu Vesliju Klarku da počne s vazdušnim operacijama u Saveznoj Republici Jugoslaviji“ – hvalisavo izjavljuje Havijer Solana nemilosrdni anđeo smrti u ,,Milosrdnom anđelu“.

Generalni sekretar NATO zlikovaca bio je poznati levičar, pacifista, ostrašćeni NATO protivnik, ma i NATO mrzitelj, neprijatelj koji je napisao pamflet ,,50 razloga protiv NATO-a“ 1982.g. kad Španija postaje deo NATO, a vidi ga sad moj bato: gde baš on vodi u bombardovanje SAD i NATO?

Anglo štampa o njemu nema lepih reči, nazivaju ga: španski klovn, stenica svih čajnih salona,… Baš mi bVaČo i sestVe doDže da zaplačem, goVko zaVidam (zaRidam) zbog Šešeljeve neinventivnosti, počevši od naslova njegove knjige ,,Kriminalac i ratni zločinac Havijer Solana“, zar ne može bolje ali setim se i smešnijih domaćih jadovana koji brane zločinca Solanu tako da suštinski ide kuliranje svih kulova. Jadni drugosrPijanski bolesnici oboleli od solanofilije bi zaćutali da znaju, kad bi čitali šta anglo novinari pišu o tom kameleonu, tvorcu nezakonskog ,,humanitarnog“ rata.

Danko Marin: Španski zli klovn Havijer Solana
Image by DANIEL DIAZ from Pixabay

Gensek NATO je mrzitelj NATO ekipe, kako je to moguće?

Deo smo pokvarenog (NE)sveta, sve podmukle belosvetske gadaluke veleposedujemo u ,,našoj Srbiji“ kvazidržavi. Balvan manipulativnih gadaluka imamo u srpskom oku!

Strahovitu pogibelj za Kraljevinu Srbiju u Prvom svetskom ratu dinastija Karađorđević ,,kruniše“ ukidanjem Kraljevine Srbije, njenim pretvaranjem u tuđinsku JugoslaAaviju, ni JugosloOOviju…

,,Imamo“ u Drugom svetskom ratu Broza staljinistu. Po završetku rata svoje staljinističke saborkinje i saborce je Josip Brozni poslao na Goli otok!

Srpski (srBski) Čiča Mihailović vodi Jugoslovensku vojsku u otadžbini, tim desnim vojnicima monarhistima (MONARHISTIMA!) kralj Petar Drugi Karađorđević komanduje prelazak kod republikanskih levih Titovih partizana 12. septembra 1944.

Brz, površan pogled na zvaničnu biografiju našeg firera Vučića (fireruje ne poštujući Ustav R. Srbije) sve jasno govori. Radikalni šovinista sklon izolacionizmu postaje globalista, EUforični EU integralista, klintonista,… Šešeljev SRS Aleksandar Vučić ,,vaskrsava“ kao regionalni ,,stabilokrata“ podržan od Sjedinjenih Država i Evropske unije – neslana šala Solana je iz istog vica.

Vlada Sjedinjenih Američkih Država finansira Fulbrajtovu stipendiju, nju dobija, zaslužuje Havijer Solana.

Dolaskom u SAD iz Španije on treba da usavršava znanje iz fizike ali Solanito levičari, postaje poznat angažujući se protiv rata u Vijetnamu. Političarenje je njegov poziv! Doktorat mu je neka megatrendovska sprdačina, ništa od naučnika ali kameleonskim politikantstvom Španija dobija zlog, podmuklog političkog klovna.

Vraća se kući iz Amerike ,,naučni radnik“ i postaje član Španske socijalističke radničke partije, što je kapitalno ulaganje u vreme duge vladavine socijaliste Felipea Gonzalesa. MinisTRUJE neosoljeni, bljutavi podguzatorski ,,levičar“ i postaje Gonzalesova desna ruka, veza je naročito očvrsnuta pomenute 1982. godine kada se par bori protiv članstva Španije u NATO.

Nedosoljeni, bljutava šala Solana je lider masa u borbi protiv španskog NATO učlanjenja da bi za par godinica 1986. godine ali kao vlast ,,neslani vic“ Havijer Solana bio fanatik ostanka Španije u NATO.

Tada vlastodržački socijalisti organizuju referendum o ostanku u ,,milosrdnoj“ organizaciji, a Solana što bi rekao ŠekspiV Šešeljuga ,,ždeVe šta je izasVao“- poždeVao je svih 50 razloga iz svog NATO pamfleta objavljenog 1982. godine. Javna fecesofagija ličnog fecesa zlog španskog politikantskog klovna kasnije ga preporučuje za generalnog sekretara te organizacije.

Izborne 1996. g. izbacuje Narodna partija iz vlastodržačkog sedla asocijalne socijaliste ogrezle u korupciji i krvi državnog terorizma. Gonzales i socijalisti gube izbore ali dobija ih njihov ,,socijalista“ sociopata Fulbrajtov stipendista!

,,Stenica svih čajnih salona“ se seli u nov salon, iz ministarske (ministar inostranih poslova Španije) smešta se u novu, međunarodnu fotelju.

Generalni sekretar NATO postaje neslani vic, zla bljutava sardonska šala Solana.

Mora tako, jer on je poznati pacifista: borac za svetsko razoružanje! Da ne bih bio ostrašćeno polemičan, ide citiranje uz poziv svim čitaocima otvorenog uma da kasnije krenu u lična istraživanja…

,,Pre nego što je započeo dekadu rada u EU, već se bio u Briselu dobro ustoličio kao generalni sekretar NATO-a. Tamo je izgubio imidž nekadašnjeg avangardnog aktiviste protiv rata i naoružanja, direktno rukovodeći bombardovanjem Srbije 1999. godine. Bilo je to bombardovanje iza koga je ostalo 500 mrtvih civila, uz upotrebu klaster bombi koje su bacili britanski i američki avioni pod njegovom političkom komandom i sa njegovim potpisom. Kao posledica ovog ostalo je strahovito sakaćenje nedužnog stanovništva… Budući da je to sve činio bez mandata UN Solana je postao jedan od ključnih faktora u stvaranju presedana za upotrebu vojne sile na osnovu sumnjive definicije humanitarnih ratova. Četiri godine kasnije Džordž Buš je ovako lažno iskonstruisanu premisu upotrebio za napad na Irak“ – čast levice levičarski ,,The Guardian“ pokušao je da odbrani od zlog španskog klovna socijaliste.

,,Stenica svih čajnih salona“ mora da se smiri na EU salonskom nivou, ne postoji funkcija globalnog diktatora.

Španski zli klovn dobija razne funkcije od birokratskih nakarada Brisela: generalni sekretar Zapadno-evropske unije, generalni sekretar Saveta Evropske unije,…
Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost postaje taj potčovek nebezbednih kvaliteta, ide mu baš!

Naravno da u EU otkomandi duh klovna zlikovca ne miruje. Stenica mora da pije krv, mora da se krvlju kupa u čajnom salonu makar i virtuelno! Kakistokrata od funkcionera Havijer Sotonijana iz EU salona kao EU funkcioner daje podršku svim svojim nožicama kafkijanske metamorfoze za novu nezakonitu anticivilizacijsku humanu sadističko-SADističku akciju. Meta je Irak!

Pre toga je Satanijana osuđivao mlađahnog Buša (stariji je pre njega pustio krv Iraku 1991.g.) u ime Evropske unije da bi na realan zov masovnog krvoliptanja odvratna bubetina pomahnitala od satanske radosti dajući američkim medijima EUforične izjave i EU podršku za monstruoznu akciju.

General, Bušov i američki državni sekretar Kolin Pauel gebelsira (laže!) pred Savetom bezbednosti o Sadamovom oružju masovnog uništenja – naravno da Sadam nema oružje za masovno uništenje ali odlično obavešteni general to ,,ne vidi“! Pauel odlično ,,vidi“ samo njemu vidljivu vezu Al Kaide i Iraka.

Fols fleg operacija u Račku bila je autentičan dokaz, opravdanje NATO stenici da krene u ubistveno pirovanje, dokazao se tad kao i za novu agresiju SAD.

,,I sadržaj i način interpretacije (Pauelovog raporta) sasvim su solidni“- progovara CIMEX LECTULARIS. Rat pokrenut u Iraku 2003. godine do danas nije stao. Veoma teško se dolazi do broja stradalih civila kao i do zarade obesnih globalno vladajućih psihopata, a najteže je stići do odgovornosti za genocid.

Silne funkcije španskog klovna otkrivaju zašto propadaju EU, NATO, Zapad, vera u bolje globalno sutra.

Patokratija – vladavina psihopata je svetska realnost na najvišem nivou.

Potčovek Havijer Solana je eklatantni dokaz. Borac za globalno razoružanje, izvikani lažni pacifista u realnosti pokretač ratova, bio je i ekolog. Upssss, ajoooj – kako se pokazao u ekološkoj stvarnosti?

Ponovo je isplivala na videlo psihopatska strana!

KILLER CLOWN ima lažni plač za Arktikom, svoje usiljene suze hteo je pretvoriti u reke krvi, čak svetski rat. Pokušao je Severni pol pacifista-militarista osvojiti i to vojno. U strteškom EKOLOŠKOM dokumentu pominje ugroženost Arktika predlažući tamo EU osvajanje po svaku cenu svim sredstvima zbog uklanjanja svih prepreka za neometano eksploatisanje nafte i gasa za njegove kompanije. Srećom dekada EU gada je prošla bez većih stradanja. Sistemi svetske kontrole lagano suzbiše mizeriju od ,,stenice svih čajnih salona“ ali prošao je Solana bez sudskih procesa za sukobe interesa. Povezan sa energetskim sektorom, vojnom industrijom sklonjen je potom u dekadu jada krunisanu koronom 2020…

Zlikovac se vraćao na mesto zločina, dolazio je u Beograd. Bilo je i komike.

,,Naš dragi Havijer Solana konačno je preminuo 28. septembra u 66. godini zločinačkog života. Ispraćaj u pakao će se obaviti na zgarištu istorije. Ožalošćeni RTV B92, DS, G 17 plus, SPS, EU, NATO, LDP i ostala unijatska rodbina“ – slatko napisaše umrlicu mladi Beograda.

Danko Marin: Španski zli klovn Havijer Solana

Lepili su ih mladići ali bivaju pohapšeni (i dva maloletnika) od ondašnje žutice koja je podaničkom ljubavlju dočekivala svog najnovijeg bombardera Lera.

Oči mi se i sad pune suzama zbog divne, čedno borbene mladosti drage napaćene Srbije…

Odoh u davno zaboravljeni SSSR vic: ,,Da, razumem… Ateista ste i komunista, a da li ste katolički ili pravoslavni ateista i komunista?“

Odštampala draga dečica ,,unijatska rodbina“ tom bogoborcu, mrzitelju čak i jeretičkog hrišćanstva. Nevinost bez zaštite je uhapšena te 2008.godine, knez ovog sveta se šepurio sa svojim fanaticima stranim i domaćim po Srbiji i Beogradu, nevini su ponovo patili. ,,Stenica svih čajnih salona“ je iz familije lukavih služitelja Lukavom. Knez ovog sveta je njemu i njima bog, po dresuri su i u ateizmu otvoreni antihrišćani. Solanini familijaši su generacijama pripadnici raznih bogoboračkih tajnih i javnih organizacija.

Satanoid Havijer Sotonijana je pun mržnje napadao američke neokonzervativce, video ,,hrišćane“ u njima?! Duhovno slep video jadničak ,,neku vrstu teokratije“ kod Amerikanaca Čejnija i Buša – ,,jer mi u Evropi smo sekularisti“ besnela je opaka stenica. No, iračko krvoproliće u izglednosti dovodi do preokreta. Od rata stiže ,,ČISTA“ zarada na oružju, procenti od energetskih mogula, otvara se neometan upliv u razne fondove država,..

Konkretni oblaporni MATERIJALNI interesi okrenuše socijalističkog klovna ubicu, Havijer Satanijana prilazi neokonzervativcima SAD, tim ,,religioznim fundamentalistima“ pun satanske radosti.

Moram napomenuti da postoji tu još jedna osovina zla. Savetnik svetskog monstruma Blera savetuje i Havijera Sotonijanu!

Naravno da je u pitanju i odgovoru psihopatski defektaš, njegov savetoprimac Bler je uspešno ubeležio pet ratova kao premijer. Zlikovački savetodavac iz senke je Robert Kuper. Blera je uspešno ubacio u laži zbog ..čistog“ ubijanja, dok je sa Sotonijanom osim poslovnog laganja i intimus. Zajedno lažu, kradu i pokušavaju da svetu nametnu Evropsku uniju kao vojnu silu, naravno uz ogromne provizije od industrije oružja.

Najbitnijem savetniku španskog zlog klovna, Kuperu nađoh i neku ,,misao“ objavljenu u traktatu o ,,potrebi perpetuirane dominacije Zapada“ – nečim se nečovek iz senke ipak izreklamirao. Zbog ,,humanitarnog dobra“ sveta Robert Kuper propoveda da je svetu ,,OČAJNIČKI POTREBNA NOVA FORMA IMPERIJALIZMA“ – baš humano… Psihopata Kuper se loži na staru mesijansku izuzetnost da bi čovečanstvo ,,prebolelo svoje nevolje“ – pri tom zakleti socijalista H. Satanijana ovo verovatno tumači socijano darvinistički.

Gledajući kroz prizmu levice treba tumačiti i Solaninu žarku želju da on bude glavni tvorac ,,nezavisne države Kosovo“ i da SRJ bombarduje 1999. godine.

Danko Marin: Španski zli klovn Havijer Solana
Youtube

Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija pod Titom je obećani raj za ,,migrante“ najrigidnijeg evropskog diktatora Envera Hodže. Iz Albanije na KiM stiže masa agenata, oficira i vojnika. ,,Migranti“ treba da osvoje deo državne teritorije tadašnje SFRJ zbog pripajanja Enver Hodžinoj Albaniji. ,,Dinar solidarnosti“ im dajemo i brzo nam SOLIDARNO vraćaju kritikom i pobunama zato što smo otpadnici od komunizma Staljinovog, Maovog i Enver Hodžinog. Albanci KiM su ubeđeni staljinisti, maoisti, najčistiji marksisti-lenjinisti, hodžisti i uvek smo im mi bili krivci. Lupiše nam Hodžini migranti etiketu ,,revizionisti“: za njih smo bili loši komunisti.

Zaista ne čudi što kapitalistički Zapad 1999.godine zločinački bombarduje Saveznu Republiku Jugoslaviju zbog ostrašćenih albanskih marksista-lenjinista.

SADistan ima erotsku aferu predsednika Klintona, rat je zgodna pokrivalica erotske nagote ali i uhodani biznis.

Pokrenuti NATO milosrdne ubice na ubijanje bila je pošalica. Ubilačkom mašinerijom fireruje socijalista, antihrišćanski fundamentalista kom zaista smeta pozivanje Srba na ugrožene hrišćanske svetinje Kosova i Metohije. Havijer Satanijana Solana lično komanduje napad!

Verovatno je Satanijana imao orgastička pražnjenja gledajući iz nekog čajnog salona scene ličnog rata na medijima.

Prođe i to zlo, nafurani zočinac se u prvoj deceniji 21. veka na razne načine kao EU funkcioner vraćao na bivše bojno polje i uvek je bio nezadovoljan. Inteligentni bednik je shvatao da je samo jedna bezvredna ljudska nakarada, ljuštura bez života i demonski proizvod paklenog sistema. Ponovo je ostrašćeno osuđivao vlasti Beograda – setio se i svojih razočaravajućih albanskih vlastodržaca u Prištini ali stenica nije više mogla da ubija.

Posle EU funkcionerske stiže Satanijani još bednija ,,penzionerska“ EU decenija… ,,Penzionerska“ deceniju završava se patetično.

Početkom 2020. godine na pravoslavni Božić Evropski savet za spoljne poslove objavljuje da se u SPC manastiru 2016.g. sastaju teroristi koji spremaju državni udar u Crnoj Gori. Na sreću reaguju srpski digitalni i štampani mediji spiskom srbomrzaca te organizacije: Džordž Soroš, Karl Bilt, Bernar (kuga, kužni) Kušner, Marti Ahtisari i naravno Džej (Solana Satanijana)! Sledi odbrana NATO klovnova tvrdnjom da navedena ekipa nije u prvom borbenom redu ali da su svi članovi Evropskog saveta.

‘Ajde – bili su glavni za pokretanje NATO bombardovanja ali nisu pilotirali bombarderima, baš hvala NATO odbraniteljima što pokazaše koliko u natofiličarskim propagandnim trupama napreduju tupava trupla i da tamo veoma uspešno dejstvuje negativna selekcija.

Kovid da li ima vid kad pogađa Havijera Sotonijanu u vreme hrišćanskog posta samo par meseci posle napada na SPC njegovog Evropsog saveta?

Hrišćani ne razmišljaju o tome.

,,Oče naš“ mole se verni, čitaju Novi zavet, poste,…

,,Moja je osveta“- znaju verujući i ,,ja ću uzvratiti, govori Gospod“ – hrišćani nisu u osveti jesu u odsecanju od greha.

Ovih dana se jasno vidi tragikomika ljudske ljušture imenovane Havijer Solana. Gorda stenica svih čajnih salona bila je moćna, podigla se do započinjanja svetskog rata ali Đavo uvek pravi ugovore zbog odvođenja grešnika u pakao!

Hristos u postu, u pustinji je imao ponudu IV 5. ,,I odvede ga gore, te mu u tren oka pokaza sva svetska carstva. 6. I reče mu Đavo: tebi ću dati svu ovu vlast i slavu njihovu, jer je meni predana i ja je dajem kome hoću. 7. Ako se, dakle, pokloniš preda mnom, sve će biti tvoje“– Evanđelje po Luki.

Hristos je odmah odbio ali stenica svih (o)čajnih salona je ispala smešna u lukavoj igri sa Lukavim.

Danko B. Marin

5 1 glas
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare