Kosanović kolegama – policiji, vojsci, službama bezbednosti: MORAMO DA REAGUJEMO, političko i mafijaško orgijanje doživelo je svoj vrhunac

Izvor:
Politički.rs

Već dugi niz godina Srbija tone sve dublje i dublje. Vladavinu prava zamenila je vladavina krimanala i korupcije. Mafija je ušla u sve pore društva. Strane službe vršljaju srpskim institucijama kao da je to njihova prćija. Narod je obezglavljen, nemoćan. Politička scena u Srbiji je oličena u jednom diktatorskom autokratskom režimu. Javni dug je prešao preko 50 milijardi evra, i to je tajna za građane Srbije. Narod je postao roblje!

Piše Milorad Kosanović, Foto: Pokret Oslobođenje

Negativna selekcija kadrova, poltronizam, nepismenost, primitivizam, kriminil i korupcija, bahatost onih koji sebe nazvaše vlast, doveli su Srbiju do ruba propasti, pod pretnju nestanka!

Preko 500 naših kolega već godinama žive kao podstanari u policijskim i vojnim stanovima. Izgleda da jedino oni nemaju ista prava kao i drugi građani Republike Srbije, a to je pravo na otkup stana u državnoj svojini. A oni ćute i trpe pognutih glava, dok mafija hara Srbijom i radi šta hoće. Državne institucije postoje samo na papiru.

Političko i mafijaško orgijanje doživelo je svoj vrhunac i zato mi moramo, kao profesionalci, da reagujemo.

Poštovane moje kolege, nemojmo dopustiti da nam mafija preuzme državu.

Mi imamo jednu jedinu državu, našu Srbiju i nju moramo zdravu i čistu ostaviti našim pokolenjima.

Zato, uzmite se u pamet dok još nije kasno. Ne dopustite da mafija vlada vama, da vam mafija bude uzor.

Ovoj vlasti dani su odbrojani, zato vi imate obavezu pred Narodom da ga štitite od spoljnjeg a i unurašnjeg neprijatelja, ma zvala se ona i vlast!

Narod je onaj koji je naš Zavet!

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar