Marija raskrinkala čoveka-projekta Savu i Zorku koridorku: Koliko prodatih imbecila sa bar-kodom na zadnjici ćemo morati da vijamo po ulicama

Izvor:
Politički.rs, Foto: Printscreen, Instagram, Privatna arhiva
Marija Alimpić iz udruženja “Zaštitimo Jadar i Rađevinu“, u svojoj objavi na Fejsbuku, briljntno je analizirala postizbornu situaciju u Srbiji vezanu za Rio Tinto, režim Aleksandra Vučića i prevarante iz lažnih zelenih organizacija.

Objavu prenosimo u celosti

Puška koja se pojavi u prvom činu pozorišne drame, u poslednjem činu će sigurno da opali“, rekao je Anton Čehov.

Piše Marija Alimpić

Izbori prošli, neki su se udomili, neki nastavljamo bez prekida.

Ispostavlja se da je jedini funkcionalni poligraf u Srbiji projekat „JADar“. Niko ne može da odoli da ne ispriča istinu.

Vučić i Zorana su kao zaboravili na projekat „JADar“ pa se istovremeno pojavili sa identičnom retorikom.

Ne znam tačno gde je Domanovićev vođa gostovao, verovatno na ružičastoj televiziji kad je nalupetao svašta i između ostalog tugaljivo konstatovao da eto trebalo je da sačekamo studije (koje su inače kršdo krša) i da izgubismo silne novce i da je pogrešio sirak tužni što je projekat poništio, permutovao cifre u pogledu broja stanovnika, frljao se geografskim odredištima i žalio i žalio za projektom „JADar“.

Zorana je gostovala na televiziji Euronews i za razliku od gore pomenute narikače to isto odradila dosta stamenije.

Foto: Printscreen

Kaže Zorka stavili su tačku na to ali ona kao građanin, pardon – građanka ove zemlje ima pravo da kaže svoje mišljenje bla bla i oni iz SANU, šta oni znaju kaže Zorka ma oni se frljaju sve može ali ne mora da znači. Reče još štošta i bez mnogo naricanja produži dalje.

To što Vučići i Zorka nastavljaju da lobiraju nije ništa novo. Šta će, u kolo su ušli, valja im igrati.

Svi oni nekompetentni koji su se frljali ovom temom u kampanji dali su Zorki ojhaha municije da cepa do kraja sledećeg mandata idiotizmima korišćenim u kampanji, ali mi ćemo vam se već propisno zahvaliti na tome.

Osim što je tema „JADar“ kao opet tema iz svega navedenog vidimo da će kolonijalna uprava zajedno sa dobrotvornim udruženjem Tinto Rio nastaviti da radi ka svom cilju.

Insajder kaže da su radnici Rio Tinta do maja meseca na prinudnom odmoru, doduše plaćenom a u maju – videćemo. Kažu još i da su zabrinuti. Pa neka su, sam pao – sam se ubio.

To planiraju da urade ovaj put smislenije (ne znam samo kako im se Vučići i Zorka ukalapaju u takav plan, ali ajde), a to smislenije planiraju da sprovedu ovako:

– daćemo sirotinji raji još malo para, to je za nas ništa, ionako one naše budale u parlamentima naštampaju sad pa sad nove

– daćemo sitorinji raji malo i igara

– reći ćemo sirotinji raji da nam je bitno njihovo mišljenje o temi o kojoj 90% raje ne zna ništa hihihi a ako treba da ih naučimo ni to nije problem, u svakoj zemlji imamo po jednog Ilona Maska, sad će to Žeks da sredi

– nastavićemo da putem svih medija ubeđujemo narod da je samo jedno udruženje lokalna zajednica

– naši ljudi će ipak na kraju ubediti sirotinju raju da će dobiti standarde

– ako baš budemo morali da pristanemo na taj moratorijum, šta nas košta, sačekamo malo pa ćemo da vadimo i više od litijuma

Eto otprilike tako živeći u ubeđenju da je sirotinja raja željna hleba, a ne pravde nadaju se kolonijalni upravnici i Rio Tinto da se naša gld novcem namiriti može.

Nego, koliko puta će još ovaj MORATORIJUM da se pojavi pred našim očima pre nego što opali i u kom činu će tačno, pitanje za čoveka-projekta Manojlovića Savu i Zorku koridorku?

Rudnika neće biti, sasvim jasno. Jedino što još ne znamo koliko prodatih imbecila sa bar-kodom na zadnjici ćemo morati da vijamo po ulicama za trgovinu sirotinjom-rajom?

U cara Trojana kozje uši, delo vanvremensko.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare