Ivankov o opoziciji: U svakom novom danu poreknete i odreknete se svega što ste rekli u prethodnom

Izvor:
Politički.rs

Lutanje dela bojkot opozicije

S obzirom na već gotovo izvesnu odluku najvećeg dela takozvane bojkot opozicije, da nastupi na sledećim vanrednim parlamentarnim, beogradskim i predsedničkim “izborima”, ne mogu a da ne postavim par pitanja, kako sam sebi, tako i čitaocima ovog sajta.

Piše: Milenko Ivankov

Prvo pitanje za bojkot opoziciju i njene predstavnike glasi:

“Gospodo opozicionari, vi koji ste optuživali da za Vučića radi svako ko je i pomislio, a kamoli izašao na prethodne parlamentarne izbore 2020. koje ste bojkotovali zbog loših izbornih uslova, da li su se ti loši izborni uslovi sada naglo popravili ili pogoršali?”.

Zbog čega niste preduzeli ama baš ni jednu konkretnu akciju, neposredno i nakon izbora 2020. kojom bi nastavili svoju bojkot kampanju i dalje pozivali na neregularnost i neustavnost izbornog procesa?

Kako je moguće da bojkotujete jedne izbore i govorite da su lažni, falsifikovani i neregularni a da istovremeno nakon tih izbora priznate novoformiranu Vladu, skupštinu i celokupnu administraciju na državnom nivou?

Zbog čega tako flagrantno kršite “Ugovor s narodom”, koji ste svi vi sami sastavili i potpisali 2019. godine, kada u prve dve tačke jasno kažete da izbornog procesa nema dok on ne bude slobodan i pošten a istovremeno tajno pravite liste za predstojeće, po uslovima mnogo gore, izbore?

Foto: Savez za Srbiju

Kako očekujete da vam neko poveruje kada u svakom novom danu poreknete i odreknete se svega što ste rekli u prethodnom?

Da li su kvote i broj poslaničkih mesta važniji od budućnosti Srbije i oslobađanja od tiranije u kojoj živimo?

Nažalost, sve upućuje na činjenicu da su sva gore navedena pitanja više retoričkog karaktera i da svi mi znamo odgovor na ista.

Čast izuzecima u opozicionom spektru, koji i dalje zagovraju bojkot narednih “izbora” ali s vama gospodo, koji izlazite pod ovim još gorim uslovima u odnosu na prethodne, nema ozbiljnih promena a sve kozmetičke, osim potpunog restarta sistema, ne pružaju ništa drugo osim daljeg urušavanja Srbije.

Ovoj zemlji nisu potrebni ni novi ni stari, nego pravi i istrajni ljudi. Tako da, što bi rekao Vaš nekadašnji šef i mentor Boris Tadić, vidimo se u nekom drugom filmu.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

2 Komentari
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Radmilo
Radmilo
1 godina pre

Sjajna analiza trenutne politicke scene.

Igor
Igor
1 godina pre

Apsolutno se slazem. Svako ko izadje na naredne izbore nista bolji nije od Canka, Seselja ili Cede. Jednako daje legitimitet mafijaskoj vladavini.