Marin: Bude li još EUforije, počeću da verujem u EU istraživanja po kojima smo moroni.

Marin: Bude li još EUforije, počeću da verujem u EU istraživanja po kojima smo moroni.

Danko B. Marin: Bura u čaši mutne EU vode

Ne idemo masovno na more, skijanje, masno-salozno jedrimo po TV talasima, ronjamo po GOOGLE&YOU TUBE dubinama, nasankana sirotinja smo koja se ostrašćeno bavi politikom: glasali ili ne glasali – vlasnici smo MESIJANSKIH POLITIČKIH stavova! Globalistan ne zavisi od nas glabača koski, nije šala… ,,Korona“ nam stiže bednima prošle godine ali ne pivušina (postoji pivo tog imena), virus brate: virus!

Piše: Danko B. Marin

Imamo u stvari sirotiNJARENJE–njarenje, njarimo se siroti kojekude, njare se i naši politikantski idoli na TV idiotijadama – ne zbog saosećanja, nego naučiše šmiritis od profi glumaca i profesora glume. Bolesni cirkus povremeno nam zasole posete nekakvih (nikakvih!) EU komesara da opljuju mikrofone i podmažu nam točkove na kojima jurimo u nikad stigli obećanu Evropsku uniju. Domaće izopačene ludetine lepe etikete evrofoba i tripuju naprednost. Gde napredujemo?

Najnovije EUmanično kafkijansko ludilo stiže u vidu deljenju političke podobnosti antikovidaškim vakcinama!

Briselska bedna birokratija iz ,,Zamka“ F. Kafke pi(Š)skara i preti specijalnim pasošima, eliminatorima istočnog ,,vudu“ vakcinaškog zla. Rešiše li ti medicinski eksperti aferu o kokainu u mokraći? Sve kontrolišu ali su i kontrolisani. Pregledom njihovih telesnih izlučevina po EU zgradama utvrđeno je solidno prisustvo kokaina. Rado im je neki zamkoviti nevidljivi gospodar stavio i tamo nikab. Zombiji Evropske unije moraju na nešto da funkcionišu, neka koksovanja koksarom: skupa je. Ne stvara zavisnost, samo traži dobru lovu za ulovljene. Biće love za poslušne. Klozetsko istraživanje je stalo.

Ja pas, džukela ne lajem EU selendre radi, zbog sebe u Srbiji lajem, režim. U pamet praktičnu se dajmo građani Republike Srbije. Ne padajmo u mrežu programiranih neuroza. Razapeta je na svim nivoima. Postoji i na subliminalnom nivou. Veliki se bore, ne mogu više male nesrećnike da poturaju za svoje ,,topovsko meso“ – ne budimo ničiji političko-životni idioti.

Аутор: Edward Duncan

Opijumska dva rata (polovina 19.veka) Kinezi nisu zaboravili, Britanci to odlično znaju dok Bi-Bi-Si ponižava kinesku vakcinu. Bregzitovaše se oni ali iz praktičnih razloga. Put svile će napredovati, Brisel mu je slaba brana.

Pre svake dvosmerne akcije propala je Transatlantska unija. Vašington je preko Londona hteo kolonizaciju Brisela.

Ćeraju se oni među sobom, svi zajedno vide se u reakciji portparolke Ministarstva spoljnih poslova Rusije. Marija Zaharova izjavljuje da Zapad vodi rat protiv ruske vakcine. Novi ratovi na raznim poljima dolaze. Hladni rat se nije prekidao od raspada Varšavskog pakta, SSSR,… Nadam se da sad bar EU prevaru svi vidimo. Ne dozvolimo da nas njihova komesarska bura u čaši mutne vode potopi. Teško našima kod njih, socijalnih darvinista, a gorih od svih majmunskih vrsta!

Tekst nije vakserski ni antivakserski. Apelujem da smanjimo pljuvačinu bar na društvenim mrežama, da poštujemo jedni druge u istom smo logoru smrti. Budimo dostojanstveni i očuvajmo mentalno zdravlje za produktivnu borbu, pobede bede. Toliko se može.

CONDITIO SINE QUA NON – uslov bez koga se ne može je izraz koji se upotrebljava u pravu da bi se označila neophodnost izvesnog uslova ili uopšte izvesnog elementa nekog pravnog akta.

Toliko o našem prijemu koji traži da priznamo Kosovo i Metohiju za državu Enver Hodžinih migranata. Dodaju se sad i dodavaće se nove politički podobne vakcine i gomile idiotarija što ni pas s maslom ne bi konzumirao. Jesmo li takve džukele? Psi su ovde metafora, naše džukelisanje baš i nije.

Posle SHS, Kraljevine JugoslAaaaAavije i onih jugo komunskih – opet se ložimo na negovanje tuđih interesa sebe ponižavajući i poništavajući.

Komunističke elite su u drugoj polovini osamdesetih 20.veka imale priliku da se priključe EEZ i odbiše. Crvene bande su uvidele da će ih integracija eliminisati. Planiraju da postanu gospodari jugoslo(A)venskih nesreća i rata, mesa ljudskog da se za pare nažderu. Uspelo im je.

Bilo je još hijena…

,,Nemačka je stavila na vagu potpisivanja Mastrihtskog sporazuma odustajanje od nemačke marke, u okviru ekonomske i monetarne unije (EMU), tražeći zauzvrat da njeni partneri prihvate da priznaju Hrvatsku i Sloveniju. Nijedna zemlja nije mogla sebi da dozvoli preuzimanje odgovornosti za propast te etape, koja je procenjena kao ključna u evropskoj izgradnji“- ,,Kontinentalne geopolitike“ V. A.

Dakle, nije ni EU tlo bez ,,demokratske“ CONDITIO SINE QUA NON ucene! Iskusni su u neukusu i zaista ne mogu da verujem da neko u Srbiji ozbiljno misli da će nam Brisel izbrisati sve probleme: hoće kao JugoslAaAavija što je.

Tamo da stanje nije sRanje odavno bi Evropska unija postala Evropska Unija!

Zaslepljeni sirotinjarenjem i oglupavismo?

Bude li još EUforije, počeću da verujem u EU istraživanja po kojima smo moroni.

Foto:Printscreen Instagram/ buducnostsrbijeav, Image by Наркологическая Клиника from Pixabay

Nisu stali sukobi u EU, ni pitanje Kosova i Metohije neće tamo stati: biti trajno ,,rešeno“ do sudnjega dana. Nije na KiM prestao nemački obaveštajni rad od Drugog svetskog rata do danas. Tome doprinosi i aktivacija zločinca Gelena u CIA, NATO, BND. Berlin hoće tamošnja prirodna bogatstva ali i da preko te teritorije učvrsti sebe u kontroli Otrantskih vrata. Vrata Otranta za Italiju su isključivo njeno pravo. Otrantom trenutno dominira anglo talasokratija. Ratna mornarica SAD je sad snažnija od svih mornarica sveta zajedno ali…

Parafraziraću Velju Selju, pljuckajmo se sirotani po društvenim mrežama ako nam baš dođe ali ne šlajmirajmo se.

Ko želi ili mora da primi EU politički podobnu vakcinu, apsolutno sam nemoćan. Uzdržimo se bar oko EU EUforičnog ludila. Ne postoji razlog za EUforičnost bar sad svi vide bez obzira na dioptriju, obzirom na EU bezobzirnu političku podelu po vakcinama.

Danko B. Marin

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar