Vasiljević (Oslobođenje:) Celog života izdržavano lice Aleksandar Vučić, na čelu je mafijaške hobotnice

Izvor:
Politički.rs

Povodom aktuelnog stanja u državi javnosti se saopštenjem ispred pokreta Oslobođenje obratio ugledni privrednik, Srboslav Vasiljević.

On je istakao da je katastrofalno što zemlju vodi čovek „koji ništa korisno i kreativno nikada nije radio“ i koji je ceo život „izdržavano lice koje živi na račun srpskog naroda“, te da će se posledice nekompetencije Vučića i njegovih saradnika tek videti.

„Srbija se danas pretvorila u mafijaški rijaliti, kojim gospodari mafijaška hobotnica na čelu sa Vučićem, vođom Jajinačkog kriminalnog klana“, kaže Vasiljević.

On dodaje da su gnusni snimci ubistava koje gledamo na televizijama sa nacionalnom frekvencijom namerno plasirani da bi se javnost šokirala i da bi se pokušale sakriti veze politike i kriminala.

„Vučić se odriče Belivuka, svog kriminalnog čeda, ne bi li prikrio svoje saučešće u klanici u kojoj je više desetina mladića pogubljeno“, kaže Vasiljević.

Prema njegovim rečima, čak i da Vučić i Belivuk nisu bili u kontaktu, nemoguće je da uz sve službe koje prate kriminal, predsednik SNS nije znao šta se dešava.

„I pored toga, niko nije sprečio ubistva“, dodaje Vasiljević.

On se osvrnuo i na aktuelnu situaciju u Srbiji, ističući da dok gledamo mafijaška ubistva na televiziji, stotine miliona evra se peru preko državnog Telekoma i televizijskih prava za fudbal, a za to vreme država ne uplaćuje novac za bolesnu decu, aludirajući na nedavni slučaj u kome je Ministarstvo zdravlja propustilo da izvrši uplatu za lečenje malog Gavrila Đurđevića.

Funkcioner Oslobođenja pozvao je na građansku neposlušnost i ponovio parolu ovog pokreta „ustanak ili nestanak“.

„To znači da odbijemo učešće u svim medijskim predstavama ove vlasti, jer su ovde povrede i ugrožavanje ljudskog života postale svakodnevne. Tome ćemo stati na kraj!“, ističe Vasiljević.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare