BRUKA NA OLIMPIJADI: Naprednjački dizajneri ni BOJE SRPSKE ZASTAVE ne znaju! Samo im još ŠAHOVNICA FALI

Izvor:
Politički.rs

Više nas od nesposobnih, tupavih i nepismenih kadrova Srpske napredne stranke ništa ne može začuditi. Na svakom koraku nas sramote i brukaju, u svakoj prilici dovode građane Srbije u situaciju da moraju da crvene zbog poniženja koje im priređuju.

Danas su svojim osnovnim neznanjem zablistali oni koji su dizajnirali haljine za srpske reprezentativke na Olimpijadi. Dizajner sigurno nije mogao da bude niko drugi nego neko iz redova naprednjaka, jer samo oni treba da rade, zarađuju i žive.

E pa ti naprednjački talenti nisu znali koji je raspored boja na zastavi Srbije, tako da haljine koje su obukle srpske reprezentativke pre mogu predstavljati Holandiju ili Hrvatsku!

U Tokiju, po pričama naših sportista, reprezentativci Hrvatske se sprdaju sa našim devojkama, dobacujući im da ih je Vučić u tim haljinama spremio da ih pokloni Hrvatima.

Društvene mreže bruje o poniženju koje su nam priredili Vučićevi kadrovi.

Kamo sreće da je to jedino i kamo sreće da je to poslednje zlo koje nam je predsednik Srbije sa svojom kamarilom napravio. Na žalost, tek nas čekaju nesreće, propast, čemer i jad od njegove pametne i dobre politike.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare