Mimi Oro i Tijana Ajfon rušile Vučića? Ne daj se kurvama, predsedniče!

Mimi Oro i Tijana Ajfon rušile Vučića? Ne daj se kurvama, predsedniče!

JEDNA od najpoznatijih srpskih starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon privedena je u SBPOK.

Takođe, osim Tijane Ajfon, privedena je i starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro.

Tijana je privedena zbog povezanosti sa klanom Veljka Belivuka, jer je njen bivši verenik Milovan Tadić zvani Miksa, uhapšen pre mesec dana zajedno sa Veljom Nevoljom.

Pošto mediji u službi našeg predsednika Aleksandra Vučića već danima iznose teorije o tome da je klan Velje Belivuka, zajedno sa nekim funkcionerima SNS-a pripremao njegovo svrgavanje s vlasti, pa čak i da su vršili pripremu atentata na njega (pu, pu, pu, daleko bilo!), otvara se logično pitanje: koju bi ulogu u tome imale ove dve istaknute umetnice?

Možemo se zapitati nisu li one trebale da budu oruđe kojim bi se atakovalo na našeg predsednika, na primer putem iscrpljivanja tokom zajedničkog druženja, ili, nedaj bože (pomerite se s mesta), prenošenjem nekih veneričnih bolesti.

Logično je zapitati se i koju ulogu u svemu tome imaju Milomir Marić i Željko Mitrović, pošto je poznato da su Mimi i Tijana bile stalni gosti njihovih televizija i da su i Željko i Milomir zaslužni za promovisanje ovih devojaka, i stvaranje od njih uzora srpskim naprednjačkim omladinkama.

Apelujemo na bezbednosne službe da porazmisle o ovoj mogućnosti, te da za svaki slučaj ne dozvole više gostovanja predsednika Vučića na televizijama kao što su Pink i Hepi, jer ko zna kakvu boleštinu može tamo da zaradi, a šta ćemo onda, grdni mi!?

Šta će biti ako se predsednik tamo zarazi, a znamo da nas jebe svakodnevno, treba li i celoj naciji da prenese  nekakav triper ili sličnu boleštinu, baš sad kad smo na putu da pobedimo koronu?

Službo reaguj, predsedniče – ne daj se kurvama!

Miša Milovanović

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare