Koncert grupe Smak na Dan grada Kragujevca

Izvor:
Balkanrock.com, Foto: Logo

Za Dan grada Kragujevca, 6. maja, u okviru centralne proslave na Trgu ispred Skupštine grada koncert će održati legendarna grupa Smak, kao predgrupa nastupiće grupa Epilog. Njihov nastup najavili su gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić, menadžer grupe Smak, Dejan Maksimović i direktor Doma omladine Nebojša Jakovljević.

“Poslije legendarnog koncerta grupe Smak na Ušću 2015. godine, ove godine imaćemo priliku da prisustvujemo jednom velikom rok spektaklu, u Kragujevcu, gradu gde je grupa i osnovana“, kazao je menadžer Smaka Dejan Maksimović, citirajući reči Radomira Mihailovića Točka, da će „Smak” svirati svuda gde ljudi to žele i gde postoje određeni tehnički uslovi potrebni za održavanje koncerta, prenosi portal Balkanrock.

Sastav grupe biće potpuno isti kao što je bio u beogradskoj Areni i na Ušću, osim što sa njima neće biti Boris Aranđelović, legendarni pevač benda koji je preminuo.

“Pevaće Jovan Pantić, kako ističe Maksimović, vokal koji neodoljivo podseća na Borisa Aranđelovića, zatim Dejan Najdanović i drugi gosti“, a menadžer „Smaka”, očekuje da im se pridruži i Dado Topić.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare