Ovih 5 grešaka u seksu žene ne opraštaju!

Ovih 5 grešaka u seksu žene ne opraštaju!

Muškarci misle da znaju sve o seksu i to od malih nogu, da budemo iskreni, pogotovo otkad su pornići postali tako lako dostupni. Naravno, većina njih ne može biti dalje od istine s takvom tvdnjom, pogotovo ako pitate žene.

Po ženskom mišljenju, ovo je pet najvećih grešaka koje muškarci prave u seksu:

Ignorisanje – Želje u seksu treba jasno i glasno reći, bez ikakvih barijera ili aluzija, jer jedino tako seks može biti stvarno dobar. Pa ako vam draga uporno nešto govori, poslušajte je već jednom!

Kopiranje pornića – Dakle, da ponovimo još jednom – pornići nisu stvaran život i seks koji tamo vidite u principu nema prevelike veze sa stvarnošću, osim ako nemate seks sa zvezdom filmova za odrasle. U ostalim slučajevima zaboravite sve što ste videli.

Lenjost – Jedan od smrtnih grehova u seksu, saglasne su sve žene, jeste kad muškarac samo leži i očekuje da žena uradi sav posao sama. Ipak, ni žene tu nisu amnestirane od odgovornosti…

Image by inna mikitas from Pixabay

Nedostatak mašte – OK, imate šemu koja radi, shvatamo, no ona ipak ima rok trajanja, jer ne možete ni svaki dan da jedete omiljenu čokoladu, pre ili kasnije će vam dosaditi – pa će tako i vaše šeme njoj…

(Pre)kratka predigra – Predigra je ženama možda i važnija od samog seksa, dok je kod muškaraca obrnuto. No, ipak su oni ti koji moraju da se prilagode i promene pristup, ženama je bez predigre seks gotovo pa nemoguć, piše metro-portal.hr.

Vesti online

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare