Kad lud zbunjenog, pa mu objasni zašto je to dobro: Etihad za 49% Er Srbije platio 40 miliona evra, sad prodao Srbiji 31% za 100 miliona evra

Kad lud zbunjenog, pa mu objasni zašto je to dobro: Etihad za 49% Er Srbije platio 40 miliona evra, sad prodao Srbiji 31% za 100 miliona evra

Srbija je 2013. godine, kompaniji „Etihad“ iz Ujedinjenih Arapskih Emirata prodala 49% udela „Er Srbije“, za 40 miliona eura, a sada od njih otkupljuju 31% udela za 100 miliona eura.

Ovo praktično znači da je kompanija „Etihad“ od Srbije dobila na poklon 18% udela „Er Srbije“ i sada im još poklanjamo i 59 miliona eura.

Nikome nije jasno kakve su ovo sulude transakcije naprednjaka i jedino što svima pada na pamet, jeste opravdana sumnja da se iza svih ovih transakija krije lopovluk i krađa državnog novca.

Naravno predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da se ovde ne radi o nikakvoj prevari ili sumnjivoj transakciji, već da su to izmislili Đilasovi plaćenici koji žele zlo Srbiji i žele da zaustave napredak Srbije.

Predsedniku Srbije je jasno da običan narod, o kome se on nesebično brine, koga štiti a zlobnici bi rekli često, zbog svojih ličnih interesa i podvodi ko prostitutku, zbunjen i da ne može da razume kako funkcioniše složena državna ekonomija.

Taj običan narod se zbog toga često oseća kao u onoj narodnoj umotvorini da ovde jebe lud zbunjenog, te je zato predsednik sa svojim saradnicima dao pojednostavljeno objašnjenje za ovu, na prvi pogled čudnu situaciju.

Pogledajte video ispod ovog teksta i sve će vam biti jasno.

Izvor: srbnovine, politicki.rs, YouTube/ Vulinizacija, Foto ilustracija politicki.rs: Printscreen, Pixabay

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Yandex taxi
3 godine pre

Ima on svoje birače svirače koji mu veruuju.
Ogromna većina građana vidi da nije normalan.