Đilas: Kakav oni danas imaju odnos prema meni, takav ću ja imati prema njima

Izvor:
Beta, Foto: SSP

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Djilas (SSP) izjavio je da su novi izbori u Beogradu “jedina šansa da dodjemo u priliku da se volja gradjana poštuje” i da je “spreman da za to plati svaku ličnu cenu”.

“Kakav oni danas imaju odnos prema meni, takav ću ja imati u budućnosti prema njima. Pošto mi svi zameraju što od Vučića tražim novi izbore umesto da prihatim da sa nelegitimnom većinom Srpska napredna stranka (SNS) vlada četiri godine, očekujem da ako do novih izbora ipak dodje, svi koji su me napali ostanu ‘principijelni’ i na njima ne učestvuju”, rekao je Djilas za nedeljnik Vreme, povodom kritika što se sastao sa predsednikom države i SNS Aleksandrom Vučićem.

Djilas je rekao da ne vidi alternativu njegovom predlogu i podsetio da je “javno rekao da ako (oni koji mu zameraju) imaju drugi predlog – da ga iznestu, pa će ga prihvatiti ako je bolji od od onog što SSP predlaže.

“Postoje ljudi koji čekaju da im nebo padne na glavu i oni koji vide da se to sprema i pokušavaju da to spreče. Ja pripadam ovim drugim”, rekao je Djilas.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare