Đorđević: Marić tražio da ga povežem sa Đilasom, ima značajne informacije šta je režim radio

Izvor:
Politički.rs, Foto: Pokret Oslobođenje, Printscreen Happy TV

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević u izjavi za Jutjub kanal Srbin info komentarisao je razlog za njegov nedavni susret sa novinarom Milomirom Marićem i šta stoji iza toga

Predsednik Oslobođenja Mlađan Đorđević, u razgovoru je rekao da je već duži period imao kontakt sa Milomirom Marićem i to do preko “Skaja“, aplikacije za zaštitu komunikacije, i da je Marić “svestan da brod Aleksandra Vučića tone”.

Foto: Privatna arhiva

“Marić hoće, kao i uvek, da bude na pobedničkoj strani, on nikada nije bio na gubitničkoj, i želi da pređe na stranu gde zna da će u budućnosti imati dobre uslove za ono što radi i sada. U razgovoru sa mnom hteo je da sazna u kom pravcu će se ići oko pada ovog režima i raspitivao se šta bi Dragan Đilas mogao da mu ponudi i da li ja mogu da mu pomognem da ga kontaktira. Rekao sam mu da više od godinu dana nemam kontakte sa Đilasom, tako da po tom pitanju ne mogu da mu pomognem, ali svakako su nama potrebni svedoci saradnici, potrebni su nam ljudi koji znaju sve o ovom režimu a on jeste taj koji ima mnogo informacija i koji je značajna karika u propagandi Aleksandra Vučića. Naravno, to ne bi moglo da ga opere, morao bi da odgovara za sve ono što je zagadio u Srbiji, ali sa druge strane, bez pokajnika mi ne možemo da dođemo do saznanja šta je sve ovaj režim radio”, kazao je Đorđević.

Predsednik Oslobođenja je dodao da Marić nije jedini iz Vučićevog okruženja koji ga kontaktira.

“Iznenadićete se, biće tu još fotografija sa ljudima iz medija koji su ovog trenutka, na rečima, vrlo odani Vučiću a u stvari pokušavaju da unapred obezbede sebe i kažu sve ono što znaju” izjavio je Đorđević.

Đorđević je komentarisao i napade režimskih medija, koji su usledili na Marića posle susreta sa njim, i to protumačio kao poruku Ivici Dačiću.

Đorđević je kazao da je poznata bliskost Marića i Dačića, pa Vučić praktično šalje poruke i lideru SPS-a sa kojim vlada u koaliciji.

„Vučić nema poverenje i plaši se Ivice Dačića jer je poznata bliskost Dačića sa Marićem, kao i sa vlasnikom Hepi televizije. Zna Vučić dobro da nema promene vlasti bez SPS i da nema nove vlasti takođe bez Dačića i SPS“, kazao je Đorđević, između ostalog, u razgovoru kopji sledi:

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare