Đorđević za ruske medije: Vučić je direktan učesnik u sukobu u Ukrajini na strani zapadne zločinačke alijanse

Izvor:
RUSERBIA.COM, Politički.rs, Foto: Ilustracija

Akciju oduzimanja oružja “zapadni okupatori i Aleksandar Vučić” iskoristiće za razoružavanje stanovništva, rekao je Mlađan Đorđević, lider srpskog pokreta Oslobođenje za RuSerbia.

Foto: Printscreen

Po njegovom mišljenju, zakon o oružju je već prilično strog (po mnogo čemu je sličan ruskom). Sada će zakon biti dodatno pooštren, ali će kriminalci i mafija ostati naoružani.

– Činjenica je da se ovo radi kako bi se režim održao na vlasti, a Vučić je počeo da govori o sankcijama Ruskoj Federaciji, govoreći o uvozu i izvozu poljoprivrednih proizvoda u i iz Rusije.

S druge strane, poznato je da celu namensku industriju Srbije kontroliše Amerika i sve što se proizvede kupuje Amerika, pa naše oružje završava u Ukrajini i služi za ubijanje ruskog naroda u ratu koji vodi NATO pakt protiv Rusije. Dakle, Vučić je direktan učesnik u sukobu na strani zapadne zločinačke alijanse.

Postoji i realna mogućnost da oružje oduzeto građanima i pokazano da je zaplenjeno, poput automatskog oružja i mitraljeza, takođe završi u Ukrajini u rukama ukronacista i NATO plaćenika.

Srbija je okupirana od Amerike, a Vučić radi ono za šta je doveden, za stvaranje takozvanog nezavisnog Kosova i Velike Albanije, pljačku Srbije, njen ulazak u NATO, uništenje Republike Srpske i prekid odnosa sa Rusijom. On je to skoro odradio, zaključio je Đorđević u izjavi datoj za RuSerbia.com.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare