Iguman Petar Dragojlović – Vučićev bot koji želi da postane vladika SPC

Izvor:

U moru raznoraznog taloga i mulja koji ne bira sredstva kako da dođe do funkcije u ova zla “napredna” vremena ističe se i jedan iguman.

Petar Dragojlović iguman manastira Svetog Arhangela Mihaila u selu Kusadak je jedan od viđenijih SNS botova koji bezobizirno napada sve one koji se nalaze na putu Aleksandru Vučiću, piše portal Politikon.

Bot Petar Dragojlović ne bira reči kada se sa nekim treba obračunati, pa je tako više puta odrađivao bot kampanju za kriminalni narko kartel Mila Đukanovića i aktivno učestvovao u pokušajima da se ovaj zloglasni kartel vrati na vlast u Crnoj Gori.

Bot Petar Dragojlović kao metu često postavlja Zdravka Krivokapića, premijera Crne Gore i optužuje ga da “gazi Jevanđelje”, a u svojoj najnovijoj tiradi optužuje Krivokapića za “pinokijevske i šizofrene izjave”.

A šizofrene i pinokijevske izjave na koje se poziva bot Petar Dragojlović su isključivo pokušaji da se preko laži i izmišljotina o premijeru Zdravku Krivokapiću oslabi njegov uticaj u Crnoj Gori i pokuša da se na taj način vrati na vlast Milo Đukanović partner u kriminalu Aleksandra Vučića.

Bot Petar Dragojlović otvoreno pomaže Aleksandra Vučića i kartel na čijem je čelu, a sve nadajući se da će za svoje zasluge postati Episkop.

Petar Dragojlović ne da ne može postati episkop, nego za svoja nepoočimstva mora biti raščinjen i odgovarati pred crkvenim, ali i pred građanskim sudom, piše Politikon i najavljuje da je to tema kojom će se baviti u narednom periodu.

Takođe, kako je moguće da na sve ovo ćuti nadležni Episkop, biće posebna tematika o kojoj će Politikon pisati.

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare