Iz Rusije: Kristofer Hil je predsednik Srbije; Vučić vodi nezapamćenu antirusku propagandu

Izvor:
Politički.rs, Foto: Printscreen TV Pink

Profesor Dejan Mirović gostovao je danas na najpopularnijem ruskom TV kanalu Solovjov, u podkastu “Lavirint kod Karnauhova”. Teme gostovanja su bile najnovija dešavanja na Kosovu i Metohiji kao i odnos Aleksandra Vučića prema Rusiji.

Printscreen

Mirović je na početku podsetio da je sam Vučić od Srba sa severa Kosmeta tražio postavljanje barikada i obećao tim ljudima, koji žele da imaju pravo na život i slobodu, da će vojska Srbije biti iza barikada, “a ako, ne daj bože, nešto krene protiv Srba, vojska će nam pomoći”, podseti je Mirović na Vučićeva obećanja i potom dodao:

“Ali zapravo, on je juče izašao i rekao da mi pobeđujemo tako što uklanjamo te barikade. Reći ću Vam kao pravnik da je to još jedna Vučićeva kapitulacija i da je jedini mali uspeh to što je policajac, Srbin kojeg je uhapsila policija iz Prištine, dobio kućni pritvor. Što se tiče drugih Srba, koji su takođe uhapšeni, oni se ne spašavaju. Najgore što se dogodilo je da su albanski specijalci ostali oko grada”, istakao je Dejan Mirović.

Profesor Mirović je dalje u emisiji pojasnio da je u stvari pravi predsednik Srbije američki ambasador Kristofer Hil a da Aleksandar Vučić na pokvareni način napada Rusku Federaciju, dok se u samoj Srbiji vodi nezapamćena propaganda protiv Rusije, koja je zbog mogućnosti stavljanja veta u Savetu bezbednosti UN, ostala jedini zaštitnik Kosova i Metohije.

 

 

 

 

3 2 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare