Mihajlović: Dačić neće biti premijer!

Izvor:
Beta, Foto: Printscreen, Pixabay

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlovići izjavila je danas da predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić neće biti premijer, iako ga je njegova lista na izborima kandidovala za to mesto.

“Ne znam da li ću ja biti u Vladi, ali mi se čini da sa sigurnošću mogu reći ko neće biti premijer. Ivica Dačić neće biti premijer. Ja sam generalno protiv koalicije sa SPS-om, mislim da se mnogi kače na ledja SNS-a i predsednika Alaksandra Vučića. Došlo je vreme da vidimo ko je za i ko hoće da zajedno radi u interesu zemlje, a ko samo govori da je za to, a radi drugačije”, rekla je Mihajlović za TV Hepi.

Ona je navela da su mnoge stranke na izborima zloupotrebile krizu u Ukrajini, dok su SNS i Vučić donosili odluke u interesu države, a ne stranke.

“Što se tiče SPS-a, oni se raduju, ali nisam sigurna da su ostvarili pravu pobedu. Mislim da su stajali sa strane i palili patriotske vatre, a oni su naši koalicioni partneri i ako država donese teške odluke koje nisu popularne, ali su važne za državu, onda treba te odluke i da poštuju, navela je Mihajlović.

Prema njenim rečima, “za SNS je bilo jednostavnije da ne donosimo nikakvu odluku u vezi sa ratom u Ukrajini i bolje bismo prošli, ali gledali smo interes države, a ne stranke”.

“Zbog toga je predsednik Vučić i pobedio, jer ljudi imaju poverenja u njega, znaju da će dobro da razmisli i da donosi odluke mudro i hrabro”, rekla je Mihajlović, saopšteno je iz njenog kabineta.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare