Uspravna Srbija: NE Rezoliciji Evropskog parlamenta!

Izvor:
Politički.rs, Foto: Privatna arhiva, Logo

Uspravna Srbija poziva sve patriotske političke aktere da odbace Rezuoluciju Evropskog parlamenta kojom se Srbija poziva da hitno uvede sankcije Rusiji i to postavlja kao uslov za dalji napredak na putu ka EU, koji podrazumeva predaju Kosova i Metohije u ruke albanskih secesionista i terorista.

U tekstu rezolucije navedeno je da se “od Srbije i Kosova očekuje potpisivanje pravnoobavezujućeg sporazuma o normalizaciji odnosa zasnovanog na međusobnom priznanju” što je prvi put da se uzajamno priznanje pominje u zvaničnom dokumetu neke EU institucije kao krajnje rešenje dijaloga Beograda i Prištine, kaže se u saopštenju pokreta Uspravna Srbija.

Nakon ove Rezolucije Evropskog parlamenta, više ni za koga u Srbiji nema izgovora da nije znao ili mu nije jasno da je zalaganje za Srbiju u Evropskoj uniji zalaganje za Srbiju bez Kosova i Metohije i, uskoro će nam i to biti direktno saopšteno, odustajanje od Republike Srpske i prepuštanje srpskog naroda sa druge strane Drine fantomskoj NATO ekspozituri poznatoj pod kodnim imenom BiH, ističe se u saopštenju.

Dužnost svakog srpskog patriote, a posebno onih koji vrše vlast i onih koji su angažovani u javnom i političkom životu je da se suprotstave monstruoznim nastojanjima EU, tog političkog krila NATO pakta, da nas zavadi ne samo sa našim prijateljima i saveznicima, već i sa našim nacionalnim interesima i sopstvenom istorijom. Zbog toga je jedini mogući odgovor i Srba i Srbije glasno i jasno NE, zaključuju u pokretu Uspravna Srbija.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare