Pariski kabare Krejzi hors biće ponovo otvoren u četvrtak

Izvor:
Beta

Posle 18 meseci obustave rada zbog epidemije korona virusa, poznati pariski kabare Krejzi hors (Crazy Horse) koji sublimira ženstvenost od 1951. godine, biće ponovo otvoren u četvrtak, izjavio je menadžer te ustanove Filip Lom (Philippe Lhomme).

Broj posetilaca će biti ograničen na 220 umesto ranijih 240, rekao je Lom Frans presu i dodao da će kabare biti otvoren predstavom “Totally Crazy” koreografa Filipa Deklufea (Decloufe).

Kabare je 1951. godine otvorio Francuz Alen Bernanden (Alain Bernardin) u želi da predstavi striptiz na američki način, ali kao mešavinu erotizmaisofisticirane estetike.

Krejzi Hors se nalazi u otmenoj pariskoj četvrti u blizini avenije Jelisejskih poljaibio je inspiracija za kreatore visoke mode kao što su Pako Raban (Paco Rabanne) ili Pjer Karden (Pierre Cardin), jer predstavlja žensko telo kao ideal za pozoršinu scenu.

Plesačice se biraju prema strogom kriterijumu. One moraju odlično da plešu, budu visine izmedju 1,66 i 1,72 metara i da imaju ravan stomak, razvijene kukove i male grudi.

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar