Saša Baron Koen: Obamu zaraziti gripom iz Vuhana, zaključati Hilari Klinton (VIDEO)

Saša Baron Koen: Obamu zaraziti gripom iz Vuhana, zaključati Hilari Klinton (VIDEO)

Britanski komičar Saša Baron Koen upao je prerušen na skup desničara u Vašingtonu.

On je otpevao pesmu rasistickog sadržaja o Baraku Obami, Hilari Klinton, Entoniju Faučiju, Bilu Gejtsu i Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, kako bi ismejao organizatore skupa.

Na skupu ekstremnih desnicara “Three Percenters” pod imenom “Marš za naša prava 3” u subotu se okupilo oko 500 učesnika u Parku eritejdž u Vašingtonu, prenosi “Vaniti fer”.

Koen se pojavio delimično prerušen i predstavio kao vođa političke organizacije koji želi da bude pokrovitelj skupa.

Sa sobom je poveo privatno obezbeđenje koje je onemogućilo organizatore skupa da ga izbace sa bine i isključe mikrofon kada je počeo da peva, prenosi “Varajeti”.

Tekst pesme koju je pevao sa bendom govorio je o tome kako bi bivšeg predsednika Baraka Obamu, bivšu državnu sekretarku Hilari Klinton i američkog imunologa Entonija Faučija trebalo zaraziti koronavirusom.

U pesmi se govori i da bi trebalo “iseći” Svetsku zdravstvenu organizaciju “kao što to rade Saudijci”.

“Obama, šta ćemo sa njim? Zarazićemo ga gripom iz Vuhana. Hilari Klinton, šta ćemo sa njom? Zaključaćemo je, kao što su oni nas”, deo je teksta pesme koju je Koen izveo na skupu.

Organizacija “Three Percenters” okuplja ekstremne desničare, a osnovana je 2008. godine, uoci izbora Baraka Obame za predsednika SAD.

Tanjug

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare