Tramp: Ja sam jedini kandidat koji može da spreči treći svetski rat (VIDEO)

Izvor:
Beta, Al Jazeera, Foto: Printsscreen YouTube/Al Jazeera Balkans

Bivši američki predsednik Donald Tramp je izjavio da je on jedini predsednički kandidat za izbore 2024. koji može da obeća da će sprečiti treći svetski rat, sposoban da spase Sjedinjene Američke Države (SAD) od demokrata „koji su za rat“ i od „fanatika i glupaka“ Republikanske partije.

Na velikom godišnjem skupu konzervativaca u Vašingtonu, Tramp je rekao je da su Amerikanci usred „epske borbe da spasu zemlju od ljudi koji je mrze“.

Donald Tramp, koji je kandidaturu formalizovao u novembru, govorio je skoro sat i 40 minuta, ne štedeći nikoga, uključujući i sopstveni tabor.

Foto: Printsscreen YouTube/Al Jazeera Balkans

„Imali smo Republikansku stranku koju su vodili monstrumi, neokonzervativci, globalisti, fanatici koji se zalažu za otvaranje granica i glupaci“, rekao je Tramp.

On je dodao da su američki birači umorni od „dvopartijskih političkih dinastija, trulih ličnih interesa, političara zaljubljenih Kinu“ i pristalica „beskrajnih ratova u inostranstvu“.

„Imaćemo treći svetski rat ako se uskoro nešto ne dogodi“, upozorio je Tramp, koji je otvoreno govorio protiv američke pomoći Ukrajini.

„Ja sam jedini kandidat koji može da da ovo obećanje: sprečiću treći svetski rat“, rekao je bivši predsednik koga je na izborima 2020. porazio demokratski predsednik Džozef Bajden.

Pročitajte još  Stejt department o Srbiji: Korupcija, politički pritisak, ograničena sloboda izražavanja
0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare