25/09/2021

Politički.rs

JUČE DANAS SUTRA

Za ulazak u Britaniju obavezan karantin i dva testa

Image by <a href="https://pixabay.com/users/cedarjet201-9223977/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=3478771">cedarjet201</a> from <a href="https://pixabay.com/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=3478771">Pixabay</a>

Za ulazak u Britaniju obavezan karantin i dva testa

To će se odnositi na putnike iz zemalja sa „crvene liste“

Svako ko stiže u Veliku Britaniju od utorka moraće da bude testiran na kovid-19 drugog i osmog dana po dolasku, najavio je izveštač britanskog Aj-Ti-Vi (ITV) bez pozivanja na izvore, prenosi Rojters.

„Da li razumete da će vlada sutra objaviti da će SVI putnici koji stignu u Britaniju morati da budu testirani na kovid drugog i osmog dana nakon što dođu i to ne samo oni koji stižu iz zemalja u crvenoj zoni i idu u hotelski karantin, već i oni koji se izoluju kod kuće “, napisao je na Tviteru Pol Brend, izveštač Aj-Ti-Vi, prenosi “Alo!”.

Vlada Velike Britanije je ranije saopštila da će britanski državljani, koji stižu iz zemalja sa kriznom situacijom vezanom za korona virus, od 15. februara biti smešteni u desetodnevni hotelski karantin.

To će se odnositi na putnike iz zemalja sa „crvene liste“, kao što su Južna Afrika i latinoameričke države.

POSLEDNJE OBJAVLJENO
%d bloggers like this: