Patrijarh i Dodik veselo: “Vaša svetosti, naša radosti… hop, cup!” (VIDEO)

Izvor:
Politički.rs

Patrijarh SPC Porfirije posetio je nedavno Doboj gde se sastao sa liderima političkih stranaka iz Republike Srpske. Nakon zvaničnog susreta organizovan je i ručak, a za tu priliku domaćini su imali i spreman repertoar.

Na snimku se vidi kako za jednim stolom sede između ostalih patrijarh Porfirije, vladika Fotije, član Predsedništva BiH i predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik i predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović.

A u pozadini se čuje pesma “Vaša svetosti, naša radosti…”.

Poznato je da naš patrijarh roker i da ovakva muzika nije ono što najradije sluša, međutim, kako kažu neki od prisutnih, nije mu silazio radosni osmeh ispod brade, dok se orila pesma u kojoj se on pominje.

To samo pokazuje da je i naš patrijarh, isto kao i naš predsednik, koji jede mortadelu Vučić, običan čovek i živa duša. Vučić ima Tomu Monu i Vulina da mu recituju slavopojke, dok naš veseli patrijarh ima čak samog Mileta i ne baš naštimovane muzikante od 200km. Ne zna se da li je i Mile uzeo mikrofon i zapevao “Ne može nam niko ništa”, ni do kad je veselje potrajalo.

A i red je da se naš patrijarh malo i proveseli, dobre poslove je posvršavao po Crnoj Gori.

Snimak je objavio Nebojša Vukanović na svom kanalu.

Ostavite komentar