SPS: Setimo se reči predsednika Miloševića da se mora eliminisati “peta kolona” na čelu sa Banetom Ivkovićem

SPS: Setimo se reči predsednika Miloševića da se mora eliminisati “peta kolona” na čelu sa Banetom Ivkovićem

Socijalistička partija Srbije oglasila se sinoć saopštenjem u kojem je iznela odgovor na razne reakcije koje su usledile po emitovanju serije “Porodica”, koja prati hapšenje nekadašnjeg predsednika ove stranke Slobodana Miloševića.

saopštenju koje potpisuje Informativna služba GO SPS-a, navodi se da partija “oseća odgovornost i potrebu prema građanima Srbije da se obrati povodom reakcija u medijima poslednjih dana o seriji Porodica”, prenosi Nedeljnik.

“Mi socijalisti, sa ove vremenske distance možemo da kažemo da je 5. oktobar našoj partiji doneo i dobro, reformisali smo se, postali smo jači, iskusniji, sa nama su ostali pošteni ljudi, čvrstih ubeđenja, pravi socijalisti. Mi smo vratili partiju tamo gde joj je i mesto, Socijalistička partija Srbije je danas jaka i stabilna partija na političkoj sceni, druga po rejtingu, zahvaljujući hrabrosti, odlučnosti i vizionarskoj politici našeg predsednika Ivice Dačića”, navodi su u saopštenju.

U sapštenju se navodi i da “pojedinci trebalo da se zapitaju zašto su pristali na pakt sa tadašnjim DOS-om”, kao i “šta ih je navelo na izdaju predsednika Srbije, predsednika socijalista ali i Socijalističku partiju Srbije?”

“Sebi nanovo daju za pravo da iskrivljeno tumače istorijske činjenice i lažnom mantrom prikrivaju pravu istinu. Pritom na najjadniji način nošeni frustracijom svoje decenijske političke impotentnosti napadaju lidera današnje, moderne, reformisane Socijalističke partije Srbije, ali lidera koji nikada nije izdao članstvo, partiju, niti predsednika ni istorijske vrednosti koje je ta politika donela”, navodi se u saopštenju.

U nastavku postaje malo jasnije na koga misle.

“Moramo se danas setiti i reči koje je predsednik Slobodan Milošević iz Haga izgovorio na sednici Glavnog odbora stranke, ‘da se mora eleminisati peta kolona’ predvođena Banetom Ivkovićem i njegovim saborcima“.

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar