Fukara ne ulazi u politiku da bi pomogla narodu! Živimo tešku nacionalnu tragediju, bez novog ustanka – bićemo osuđeni na nestanak

Izvor:
Politički.rs, Foto: Ilustracija

Naivni Srbi i dan danas, nakon svega, misle da će im bedni, ucenjeni i korumpirani političari pomoći i rešiti njihove probleme.

NEĆE!

Piše: Dragan Filipović

Ta fukara ne ulazi u politiku da bi pomogla narodu.

Oni su tu, da održavaju ovaj udbaški neokolonijalni nakaradni sistem, da izdaju, bedu i teško siromaštvo učine prihvatljivim i normalnim, dok se oni bahate i bogate na račun ovog unesrećenog naroda.

Koga briga za sve njihove kolone, lažne izbore i tajne dogovore.

Da postoji prava opozicija, narod bi bio na ulicama, građanska neposlušnost na svakom koraku, Srbija bi stala, sve dok se ova kriminalna banda na vlasti ne smeni i ne pohapsi.

Čovek koji štiti ubicu majke četvoro dece, koji je naredio rušenje Sava male, koji svaki dan izdaje državnu teritoriju, kriminalac koji svakodnevno krši Ustav i zakon ove zemlje, umesto da je u zatvoru, takav čovek organizuje nove izbore, a bedni politikanti, i desne i leve američke pudlice iz stranih ambasada, ubeđuju građane u lažnu narko demokratiju i prihvataju da učestvuju u daljem uništavanju i rasparčavanju Srbije.

Živimo tešku nacionalnu tragediju i kako stvari stoje, bez novog ustanka, bićemo osuđeni na nestanak.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare