Marin: Za političare smo običan nakot, ne rod i narod!

Izvor:
Politički.rs, Foto: Pixabay, Printscreen/YouTube

Stižu, nama veselnicima, novi izbori, a šta Danko Marin misli o njihovim akterima, podsećamo vas tekstom iz januara 2022.

GLUPI AVGUST ČEKA(MO) AUGUSTA LANDMESERA

Svađe oko izbora krenuše, a izbori ni počeli nisu?! Za vladajuću krimi huntu se non-stop vodi izborna kampanja. Nafuranost, trip(ER) o permanentnim izborima SNS održava na vlasti usled mogućnosti da usiljenim propagandisanjem pokriju svoju nedoraslost obavezama. Sakriva se krimokratija preuzeta od žutog ganga koji im je brzo ispunio gangsterske vlastodržačke redove.

Autor: Danko B. Marin

Ko smo, šta smo mi u lažiranoj demokratiji?

Posvađani već jesmo! Svađamo se oko referenduma u januaru ali svađa uveliko traje i za kvazidemokratske izbore uvek ,,sudbinski odlučujuće“ godine. Građanštini rajetizovanoj lako, strasno proradila deluizija grandioznosti. Sveti Nikola pored kovidizacije nas okupio da se ,,hrišćanski“ pozameramo i Božić je isto učinio. Gomila smo, masa niščih atomiziranih gubitnika! Glupi Avgust u izvornom značenju – dvorska luda aristokratije.

Pratim bez emocija štampu, TV, socijalne mreže zbog pisanja aforizama – nisam ,,unplugged“ natčovek. Davno sam izbačen iz glavnog toka politike. Ispraćen uz obrazloženje da ,,ova budala neće da krade kao mi“ i hvala jednom od poštenih političara što nešto pošteno javno reče u društvu lopova: kolega političara.

,,Političari“ – kako te trećerazredne populističare opsenare višedecenijski sluđen narod naziva: šta smo mi za njih?

Za njih smo običan nakot, ne rod i narod!

Dokazaše to politikanti i lakim, nekažnjenim amoralnim preletanjima iz partije u partiju.

Menjaju se pokajani?

Odvratna u Demokratskoj stranci Čomićka nije ništa manje ogavna u SNSvinjcu – etika? Bitan joj je nov skupi pribor za blinkerisanje! SNSomovi ali i mi obični somovi idemo na TV bućku…

Instagram/buducnostsrbijeav, Printscreen, Image by Lothar Dieterich from Pixabay

Mali deo opozicione štampe, te mrežni filozofi čekaju preletače u naš antiSNSmrtski tabor. BRTane ko da nam preleti i šta da nam blagorodno u miraz donese? OEBS se iskazao, kazao putem svog šefića-filistarčića za Srbiju. Jan Bratu u januaru odgovorno tvrdi da će Vučićevi aprilski izbori u Srbiji biti fer!?

Brižljivo je negativnom selekcijom nabudžena SNSmrtska vlast. Ne pomažu joj međunarodne i kvaziprofesionalne medijske pokrivalice. Kakistokratija (vladavina najgorih) se ne može sakriti. Retko cinična, lalična pijandura En Brndžos vodi Vladu Srbije i kod treće njene rečenice TV gledaocima svih političkih opcija kreće smeh. Sažaljevali bi svi Anu Brnabić da je intervjuišu u nekoj bolnici gde bi bila pacijentkinja ali ovako za velike pare pasemo plaćenog Glupog Avgusta i smejemo se. Glupi Avgusti imaju Glupog Avgusta (Glupu AvgustKINJU) za otužnu gubitničku zabavu.

Pročitajte još  Vučić odbio predlog EU da podrži teritorijalni integritet Ukrajine?
Foto: Printscreen/ TV Pink

Posle smeha dolaze depresije usled beznađa. Gde je lider, bar arhaični vožd da nas izbavi? Nema takvog, a politička organizacija? Nema ni nje dovoljno snažne i evo nas u opijajućoj gordosti…

Postavimo na mrežama Augusta Landmesera kako ne diže ruku u naci pozdrav. Vidimo moćne sebe, slede lajkovi, fejvovi, komentari, nagorđeni drke-drke džongovi!

August Landmesser, Foto: Wikipedia

,,Horst Vesel“ se zvao brod čije porinuće je pratio A. Landmeser jedini u gomili bez naci pozdrava.

Horst Vesel bio je kriminalac. Ubijen postaje deo Hitlerove i Gebelsove nacističke mitologije. Dobija ,,heroj“ popularnu koračnicu zbog boljeg kolektivnog pa(M)ćenja. Pripadao je SA nasilnicima i Hitlerovoj Nemačkoj radničkoj partiji preimenovanoj u Nacionalsocijalističku nemačku radničku partiju. Nacionalno i socijalno reformisanoj partiji po Hitlerovoj firerskoj naredbi pripadnik je i heroj koji ne diže ruku u naci pozdrav! Bio je njen višegodišnji član August Landmeser. Partija mu posle dolaska na vlast otvara oči konkretnom radnjom. Razbija mu porodicu usled ženidbe i dobijanja dvoje dece sa ,,nižom rasom“. Beda firerovštine Augustu ne diže ruku u nacistički: ,,Hajl Hitler!“

Horst Wessel, Bundesarchiv, Bild Heinrich Hoffmann / CC-BY-SA 3.0

Vermaht ga mnogo kasnije mobiliše. Landmeser je nestao pri kraju Drugog svetskog rata, krajem 1944. godine – ne zna mu se grob. Dakle, živeo je kao otpadnik, neprijatelj nacizma i nije odmah radila osveta režima.

Vladimir Cvijan poznati beogradski advokat i politočar mejnstrima je bio naš August Landmeser.

Cvijan je bio bitan deo žute hobotnice, savetnik tupavog Borisa Tadića kog usled prigovora savesti napušta. Priključio se njegovim (lažnim) rušiteljima Tomi Ašovu i huliganskom fireru Aleksandru Vučiću. Uvidevši posle uspešnog čišćenja imbecilokratije Tadićeve da se stvara nov pokušaj totalitarizma od strane SNS idiota i njih napušta!

Nije mu zbog prigovora savesti odgovarala krimokratija prefarbanih žutaća koju ustanovljuje tragikomični par Nikolić-Vučić.

Apsolutni insjder mejnstrim politike voma je nezgodan svedok i suparnik u politici. Neprijatelj postaje u mislima i planovima bolesnih liderčića narcisoida… I prevejanih lopušina!

Pročitajte još  Marin: Idemo iz krize u novu krizu da bi stigli do: krize!
Foto: YouTube/ Screenshot/ RTV Marš Valjevo

Znao je finansijske tokove žute hobotnice. Učestvuje u ilegalnim ,,transakcijama“ za jačanje SNS, stvara prostor za delovanje podmuklinama oko učlanjenja ništaka bitnih za od lošeg gori sistem u nastajanju. Odsecanje od zla morao je da izvrši. Samostalnom brzo mu je uniten svaki politički rad na domaćem političkom frontu. Sklanja se u inostranstvo da bi mu povratak u Srbiju bio fatalan.

Tek prošle godine je javno objavljeno da je 5. januara 2018. Više javno tužilaštvo znalo o neidentifikovanom mrtvom telu. Posle obdukcije je utvrđeno da se radi o Vladimiru Cvijanu. Leš je kremiran 19. januara. Pepeo Cvijanov je sahranjen pod imenom ali bez prezimena!?

Angažmanom novinara Predraga Popovića, profesionalca koji nije izdao profesiju javnost Srbije počinje da dobija adekvatne informacije. Mejnstrim mediji više su se bavili dezinformisanjem konkretno učestvujući u režimskoj omerti: zakonu ćutanja mafije.

Političari?

Najjači pipci žute hobotnice su u SNS! Zar od njih nešto očekivati? Kvaziopozicioni Boris Tadić čiji je savetnik bio Vladimir Cvijan da se angažuje? ,,NO COMMENT“ nikad demokrato i lažni sadašnji socijaldemokrato. Tranzicioni žutaćki dobitik O’Đila da sa svojom ekipom preduzme nešto konkretno – nema para, treba mu Es-Em-Es pomoć? Kurjak Džeremaja? Drke-drke džong!

Od nežutih… Kurjak Strašković? Uh, agent provokator Slavka Zečevića bolje da nakoksovan ne lupeta i ne napiše neku novelu za koju bi tvrdio da je roman. Neki ,,vojvoda“ Šešelj – ko je taj? Lalični El-Du-Pe Čeda ponovo se nalazi u vlastodržačkom dupetu. Firer fojfođanskih nacoša Čanak je u novosadskoj ,,komunalnoj“ koaliciji sa SNSendvičosima, najveći problem mu je održavanje predebele dupesnice u nekom tapacirungu. Jeste da je Cvijanovo beživotno telo nađeno u Dunavu ali sa desne nečankizovane strane!

NVO sektor – voleo bih da je deo sistema naših neprijatelja bez obzira što to presurovo zvuči.

Protiv uništenih institucija i jalovog strančarenja imamo dva advokata u politici. Srđan Nogo i Ivan Ninić se beskompromisno bore, bar ,,iz mejnstrima“ neko!

Sveprisutne oči inostranstva o Cvijanovom nestanku i partijskoj diktaturi Vučića rado su zažmurile. Od Kine je komično očekivati reakciju u svim monstruoznostima zloupotrebe vlasti. Rusija kalkuliše, prevarena od NATO sprema se za sukob sa… Šta bi sa Evropskom unijom? Da ima perspektivu postala bi od Evropske unije: Evropska Unija! SADistan predvođen zombijem ,,ono kao“ pruža neku nadu. Izveštavaju italijanski mediji da se Bajden usrao kod pape u poseti. Ni ovde nije bolji! Ipak, imperijalna administracija nije za potcenjivanje…

Pročitajte još  Prva sudska presuda protiv Aleksandra Vučića: Da plati 200.000 dinara jer je Obradovića nazvao "lopovom" i "fašistom"

,,Ius gladii“ stvoriše nam svetske demokrate na putu Srbije u više demokratije. Radi se o ,,pravu mača“ iz srednjeg veka. Ima ga kralj. Podrazumeva pravo na nepravo da kralj ima pravo da odlučuje o životima podaTnika-podanika.

Glupi Avgust smo kralja Aleksandra Vučića bez obzira na kojoj smo strani.

Stanje je još gore usled nesmetanog kretanja od kmetovanja, poniženih podanika ka robovanju u korporativnoj distopiji. Patokratija, vladavina psihopata krenula je od žutice i zaista je ojačala. Glupi Avgust izolovani pojedinac je tragikomičan.

Smanjimo malo svoju gordost u histeričnim nepotrebnim svađama. Čekali ili ne, dolazi vreme kada ćemo biti svi u istom problemu. Glupi Avgust će morati ukloniti višedecenijsku partokratsku ,,aristokratiju“ po delima definisanu kakistokratiju. Sačuvajmo malo snage, pameti i dostojanstva za potrebno usmereno dejstvo, pripremajmo se (bez čekanja) za skidanje kape koju svi hteli li ne nosimo – kape dvorske budale.

Ovde je ukinuta realnost, uveden je Vučićev rijaliti. Njegova ,,tumačenja“ su postala merilo svega postojećeg. Uhvaćen u laži nabacuje relativizaciju i svoj konačni dogmatski sud do novog (sutrašnjeg) TV laprdališta i puta u ništa.

Problem pred nama je defektno liderstvo političke (politikantske) elite, nefunkcionalni RTS, samo na papiru monolitnost vladajuće partije i heterogenost Glupog Avgusta kom nikakav August Landmeser ne može pomoći.

5 1 glas
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare