Trt Miloje i preletačka tuga pregolema

Izvor:
Politički.rs, Foto: Ilustracija

ŠTA RADITI ŠTA ČINITI DO GORKE SUZE LITI

Preletačka tuga je pregolema, preletiš u gnezdašce, hoćeš još i još, a narednog gnezda: nema!? Šta dalje činiti suze ili bes razliti?

Autor Danko B. Marin i njegova kućna ljubimica 

Naša draga, najdraža botkinja i letačKINjA s krilima od parizera, okicama od rubina krenula je ponovo u akciju. Smehotresna olimpijada je dobijena. Osvrtom na preletače popela se na prvo mesto top-liste humora. Satiričari ispadoše obične bez mozga topuzine!

Balvan u rubinskom oku ne pominjati.

,,Davor mene, mojega Šarina“ – zakukao je Marko Kraljević u epskom jadikovanju. Ni omiljenoj preletačKINjI nije dobro, prikašine, napaćeni moj dobri pobro – neko je zelen bostan obr’o.

Na tešku muku pobrala je smehotres. Nije šala, cena preleta joj je pala. Gde da preleti u ovaj predizborni čas?

,,Beli listići“ (ne)prilikom dovođenja Tome Ašova umesto zamorenog Borisa Smorisa Tadića bili su isplativi. Bila je to zaista uspela kampanja kojom politički mrtvac Toma Ašov postaje vitalna amero-evropska faca. Zaista ima li neko u bližem ili širem okruženju da ne zna nekog belolistićaša?

Prilog uspelom belolistićanju je i Veksi Peksnina temeljna artiljerijska priprema za tenkove, motorizovanu i klasičnu SNS izbornu pešadiju.

Topništvo-haubištvo (top i haubica nisu isto oruđe) se zvalo ,,Divlje društvo“ – radi se o knjizi. Štivo se i danas s uživanjem čita: provereno! Skoro sam pominjao u tekstu (POLITICKI.RS) gruv-gruvanje od sociOLOŠKINjE. Počeli poznanici da zovu i zahvaljuju mi, kao da knjigu ja napisah.

Boris Tadić dobio glogov kolac u srce, slučajno da se ne povampiri. Koristi novinarima pisanije Vesne Pešić, svim ljudima od pera, tastature kad pišu o predstojećim izborima.

MaršalKINjA posle pobede Tome Ašova lažno opoziciono planduje na lovorikama.

Trt, Miloje! Dolazi novi strateški problem za vlast. Opozicija bi da ih natrti!

Apsolutno blesave izbore 2020.g. posle zaključavanja svi bitni opozicioni faktori bojkotuju. Naravno da i Vesna Pešić spada u bojkotašku armiju. Dobro se zapljunula u međunarodnim intervjuima, izreklamirala svojim bojkotom. Do prve ozbiljne prilike za ulet ide Vesnin bojkot.

Pročitajte još  Dankovi aforizmi: Zbog izdaje je pucao u svoju senku: odala je kriminalca!

Širi SNSendvič krila Veksa veštinica i sleće, uleće na Kalenićevu pijacu.

Mirno spavaj Aleksandre Vučiću, biće izbora. Tvoja Veksa veštinica je ponovo tvoja slepa SNSledbenica. Smejali su se SNSendvičari uz SNSendvičuljak prevarenoj opoziciji.

Jagoda na šlagu Vučićeve trijumfalne torte bilo je kačenje Vesne Pešić i Dragana Đilasa!

Veštinica Veca vešto stavlja u poziciju Đileta da se jadničak brani. Provozala bakičica Đileta đilerom 300 km na sat.

Za dodatno poniženje opozicije bio je angažovan specijalni klovn. GluPac Trifke Tri Frtalja Pameti maestralno odrađuje zadati posao. Odglumio je gluPac opozicionara. Mnogobrojne tupadžije iz opozicije se toga i ne sećaju više. Zaista se postavlja pitanje – ko je veći glupson: vlast ili opozicija?

Twitter

Taktički jeste pobeđena opozicija. Ih, pa to su samo izbori do narednih izbora ali da li je sve tako jednostavno?

Osujećena je i američka strateška namera o stvaranju dvopartijskog sistema!

Posle zaključavanja i koronizacije bojkotaši su bili monolit. Razbijanjem monolitnosti opozicije okupljene oko jednog cilja rasturen je najavljivani plan SAD da se formiraju dve partije glavnog toka.

Druga Srbija ma koliko bila vašingtonski sektaški fanatik, ona je i vrlo vešta u stvaranju uslova za buduću demokratsku Srbiju. Po delu i na delu se pokazaše. Dve kontrolisane partije su odsprdana maštarija pobeđena i u starom vicu dva Srbina – tri partije. Pobeda je potom potvrđena dugosrbijanskim dejstvima. 7-10 partija postoji kao mogućnost.

Hajmo u realnost, ovde i sad.

Teško je uzdržati se od glasnog smeha kad strateška preletačKINjA Vesna Pešić napiše tekst o preletanju i uletanju u SNSendvič 2023. izborne kombinacije.

,,Ima vremena, sigurno će pasti još koji dobitnik ili žrtva za spas Vučićeve većine u Skupštini, još nije kasno, vrata su širom otvorena“- laserski hirurši rez stručno daje iskusna Vesna Pešić.

Pročitajte još  Naprednjaci imaju taktiku tri mudra majmuna: ne vide, ne čuju, ne govore, ništa mimo partijske direktive

Njena strateška dejstva za spasavanje SNS lidera su nepotrebna. Stara grebatorKINjA odlično zna kakav rez i gde pravi! Zna i da je ispala iz lavovskih kombinacija.

Nemam nameru da bilo koga ubeđujem, jetke konststacije iskusne račundžike prenosim. Mučenica piše o izbornim hijenama, šakalima, letećim lešinarima, insektima,…

,,Daj šta daš, sve mu treba, i oni slabi koje bi mogao malo da ojača. Ojačao je (nepostojeći) SPO mada njegov nekadašnji lider u javnosti još postoji. Umesto jednog predstavnika u Skupštini – dugogodišnjeg dežurnog Aleksandra Čotrića, sada će SPO imati dva, što poručuje Danici Drašković da čvrsto drži svoje mesto u Upravnom odboru NIS-a“ – nadigrala Veksu veštinicu Danica.

Oj, živote, bombono gorka – gruvam iz mitraljeza, a sve što ispalim je ćorak do ćorka!

Dobro je što se setila Šešelja, i on je preletačević, uletačević najavljene SNS koalicije.

Laživojvoda u miraz Vučiću donosi ,,Portparol lopovske stranke Aleksandar Vučić“ svoju knjigu, zatim ,,Srpski baron Minhauzen Aleksandar Vučić“ ponovo svoju knjigu i ,,Sanaderova mačkica Aleksandar Vučić“ treću knjigu trilogije. Sve odgovara, dobrodšlicu od Vučića (onaj iz tri Šešeljeve knjige) dobija debela SRS matora mlada.

Šta raditi, šta činiti do gorke suze liti, jer joj jedinu afirmaciju nudi bivši polit jadnik-saradnik Čeda Jovanović i to putem buđavog spota!? Pa, to je gore od buđavog parizera u buđavom pecivu!

,,Facebook“ kampanja čednog Čede pročula se po starom spotu. U spotu se pojavljuje Vesna Pešić i slede intervjui. DrOgosrPijanija se uzbudila, Veksa veštinica smiruje stvar. ‘Alo bre, sa Čedulsonom se davnijeh dana divlje posvađala…

Foto: Blic

U vreme cvetajuće ljubavi htela je da ga prevaspita, ispravi. Znala je do detalja kakav je taj zgodnjikavi Čedovan.

Davno je pokojni Dragoš Kalajić pisao o – za žene neodoljivim desničarima. Ih, davno je Vesnica mudrica rekla da je Čeda bio veliki nacionalista, i da se nakačio na ideju građanske Srbije. Da, bio je neodoljivi desničar. Kasnije mu je (neodoljivom!) našla još zamerki.

Pročitajte još  Vučić i Druga Srbija iz Vučićevog svinjca, u zaveri koju svi prećutkuju

,,Jednom je došao i sa bombonjerom. Pristala sam, iako mi nikada nije bio simpatičan, jer je voleo da šije košuljice u Milanu i novac više od bilo čega drugog“- opaki milanski Čedulone donosio bomboni bombone.

Draga naša Vekso, Veksice imaš s moje strane (od smeha) suzice. Interesantno je da su tvojim tekstom obesmišljene u startu predizborne bitke i priznata Vučićeva pobeda. Svaka čast! Nadam se da će SNS i njen uzgredni ,,drug član biblioteke“ bez bruke: biti široke ruke. Može i to da mu bude reklama u predizbornoj propagandističkoj pustinji.

Za prošle izbore ,,majku nam je bezobraznu jeF’o“ zbog vica o frižideru!? Taj vic je s bradom, zajebaFali smo Tadića tako. Nema veze. Maznuli, spinovali i odreklamirali. Vučić izlazi iz frižidera… Sad je drpljena Vesićeva fora – tiktokerska palačinkareća reklama.

Veštinici Veci palačinkarević Vučić neka sprema palačinke. Stavlja specijali rum, šeri preliv, Vecika gricka kao Čedine bombone iz bombonjere…

Daće SNS gnezdo i gomilom neku lovicu za svoju staru uletačicu.

Autor: Danko B. Marin
5 1 glas
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare