Direktor škole u Sjenici pisao Vučiću povodom otmice: Policijska uprava i Tužilaštvo stali u zaštitu grupe kriminalaca

Izvor:

Direktor Tehničke škole u Sjenici Alen Tahirović obratio se pismom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u kojem podseća da ga je u martu grupa kriminalaca kidnapovala i navodi da i dalje oseća da mu je bezbednost ugrožena.

Tahirović tvrdi da je suzbio želju za osvetom, ali da su Policijska uprava i Tužilaštvo stali u zaštitu grupe kriminalaca.

Sin jednog od otmičara, logistički potpomognut drugim otmičarem, ubio je u centru Sjenice Edina Hamidovića, ispred supruge i njihovo šestoro dece dok su boravili na godišnjem odmoru.

Verujem da se ništa od ovoga ne bi dogodilo da su policija i Tužilaštvo adekvatno i pravovremeno reagovali, smatra Tahirović.

On je naveo da je jedan od otmičara trenutno na funkciji u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija, dodavši da ga grupa sjeničkih kriminalaca dodatno traumatizuje šaljući mu „plaćene inspektore i kontrolore.“

„Verujući u vašu pravednost i u to da vam je stalo do građana ove države, tražim i molim da iz pozicije predsednika Republike, delujući u skladu sa zakonima ove države, zahtevate preispitivanje događaja koje sam spomenuo kao i hitnu rekaciju i kažnjavanje vinovnika otmice i ubistva Edina Hamidovića, te niza drugih krivičnih dela koja se pokušavaju prikriti i minizirati“, naveo je Tahirović.

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar