19/09/2021

Politički.rs

JUČE DANAS SUTRA

Er Srbija uspostavila novu liniju sa Rusijom, dva puta nedeljno do Rostova na Donu

Rostov na Donu, Image by <a href="https://pixabay.com/users/alex_vagler-13849136/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=4684265">Aleksandr Sobolev</a> from <a href="https://pixabay.com/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=4684265">Pixabay</a>

BEOGRAD (Beta) – Aviokompanija Er Srbija saopštila je da je uvela novu liniju ka Rusiji na kojoj će dva puta nedeljno leteti izmedju Beograda i Rostova na Donu.

Avioni Er Srbije leteće na novoj liniji petkom i nedeljom a Rostov je četvrta destinacija u Rusiji ka kojoj saobraća srpska nacionalna aviokompanija.

Inauguracioni let avionom Erbas A319 dočekan je tradicionalnim pozdravom “vodenim topovima” na Medjunarodnom aerodromu Platov, koji predstavlja jedan od najnovijih ruskih aerodroma, otvoren 2017. godine.

“Red letenja na ovoj liniji osmišljen je tako da pruža pogodne konekcije sa brojnim gradovima iz mreže Er Srbije, kao što su – Atina,  Bukurešt, Istanbul, Larnaka, London, Ljubljana, Tivat, Pariz, Podgorica, Prag, Sarajevo, Skoplje, Solun, Tirana i Cirih”, stoji u saopštenju.

Direktan let izmedju Beograda i Rostova na Donu u proseku traje dva sata i 50 minuta.

Er Srbija je već obnovila letove do Krasnodara, a 8. juna obnavlja i avio-saobraćaj do Sankt Peterburga nakon privremene obustave usled pandemije korona virusa.

POSLEDNJE OBJAVLJENO
%d bloggers like this: