“Vučić ‘širenjem panike’ skriva da je hrana u Srbiji najskuplja u Evropi”

Izvor:
Beta, Foto: Logo

Generalni sekretar Narodne stranke Stefan Jovanović ocenio je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić “širenjem panike” pokušava da sakrije da, po zvaničnim podacima statističke službe EU “Eurostat”, Srbija prednjači u Evropi po poskupljenju hrane.

“Vučić kuknjavom, lošom glumom i plašenjem gradjana pokušava da zaštiti svoje tajkune koji se naglo dodatno bogate na poskupljenju hrane u uslovima rata na tlu Evrope”, rekao je Jovanović gradjanima Ćuprije, prenela je ta stranka.

Jovanović je rekao da je Srbiji potrebna odgovorna vlast koja će štititi interese gradjana, a ne interese “grupice bandita koja se bogati na račun naroda već čitavu deceniju”.

“Ljudi na listi Ujedinjeni za pobedu Srbije su garancija da ćemo posle pobede na izborima 3. aprila uspostaviti odgovornu vlast i da će odgovarati svi koji su se obogatili na račun gradjana”, kazao je Jovanović.

Sa gradjanima Ćuprije razgovarao je i potpredsednik Narodne stranke i kandidat za poslanika na listi “Ujedinjeni za pobedu Srbije” Djordje Stanković.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare