Gajović: PREVARA VIJEKA – AMERIČKI KOSMONAUTI NIJESU BILI NA MJESECU!

Izvor:

Kako su prenijeli mediji, Dmitrij Rogozin je, 7.maja 2023.godine, u postu na svom Telegram kanalu, izrazio sumnju da je američka misija „Apolo 11“ zaista sletjela na Mjesec, 1969.godine. Kazao je i da tek treba da vidi ubjedljive dokaze za to, te da još uvijek ne može da vjeruje da su SAD tada uspjele da izvedu taj podvig, a to sada nijesu u stanju uprkos nevjerovatnom napretku tehnologije.

Milan Gajović, Foto. Printscreen YouTube/IN4S

Rogozin je veoma upućena osoba, jer je ranije bio zamjenik predsjednika Vlade Ruske Federacije zadužen za odbrambenu industriju i namjensku industriju za kosmička istraživanja, te generalni direktor „Roskosmosa“ (ruske svemirske agencije).

I ja sam, dana 23.jula 2019.godine, ruskim ambasadama u Beogradu i Podgorici, kao i na druge adrese, prenio sledeće:

Sveta Matrona (Matronuška) Moskovska Svemoćna, slava Joj i milost, najviše vaznesena duša u jatu srpsko – ruskih arhangela je ukazala (mojoj supruzi Dragici) da američki kosmonauti nijesu bili na Mjesecu i da se radi o američkoj prevari vijeka. Cilj je bio da se svijetu pokaže tehničko- tehnološka superiornost SAD i u oblasti kosmičkih istraživanja.

Image by sandid from Pixabay

Zašto američki kosmonauti nijesu bili na Mjesecu? Stručnjaci, ljekari i hemičari prije svega, procijenili su da bi radioaktivno zračenje bilo pogubno po kosmonaute i to, ne samo prilikom prolaska kroz tzv. Van Alenove pojaseve, nego i zato što bi bili izloženi ubitačnom zračenju i prilikom boravka na Mjesečevoj površini.

Prevara vijeka, NASA-e i američke državne administracije, izvedena je u pustinjama SAD, filmskim montažama sa tzv. duplim ekspozicijama, efektom ogledala, zvučnim zapisima sa specifičnim šumovima i efektom daljine.“

Inače, Van Alenovi pojasevi nalaze se oko naše planete i čine ih visokoenergetske naelektrisane čestice, jakog zračenja koje je rezultat međudejstva kosmičke radijacije i magnetnog polja Zemlje.

Pročitajte još  Pepe Eskobar: Neka NACIZAM bude veliki ponovo

Milan Gajović, diplomirani pravnik sa advokatskim ispitom i diplomirani ekonomista, iz Podgorice
16.maj 2023.godine

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare