Madonina organizacija na udaru zbog moguće trgovine ljudima i društvenih eksperimenata: Istraga u toku

Izvor:
Telegraf.rs, Foto: Instagram

Madona, koja je 2009. godine već navodno bila osumnjičena za kršenje prava afričke dece i procedure usvajanja, ima četvoro usvojene dece iz Malavija

Svetska etiopska federacija zatražila je od predsednika Malavija, Lazarusa Čakvere, da istraži navode o usvajanju malavijske dece zbog moguće “trgovine ljudima i društvenih eksperimenata”.

Naime. u centru kontroverze našla se legendarna kraljica popa Madona i njena dobrotvorna organizacija “Raising Malavi”.

Pomenuta organizacija traži da se ograniči pristup šezdesetčetvorogodišnoj pop zvezdi i njenim saradnicima Africi, ali prevashodno afričkoj deci, kao mera predostrožnosti, dok se ne sprovede detaljna istraga o mogućim nezakonitim radnjama.

Instagram

Federacija takođe citira Kazneni zakon Malavija koji kaže “da svaka ženska osoba koja javno ili privatno, počini bilo kakav čin grube nepristojnosti sa drugom ženskom osobom biće optužena i procesuirana za krivično delo, za šta je predviđena kazna zatvorom od pet godina”.

Peticija se poziva na knjigu koju je Madona napisala 1992. godine pod nazivom ‘S*KS’, a koja “ima sadržaj za odrasle, uključujući pornografiju i simulacije s*ksualnog čina, uključujući i sadomazohizam” piše “Time”.

Malavi ima za cilj da se podjednako primenjuje na sve koji razmišljajuZakon o usvajanju dece, koji reguliše država o usvajanju, bez obzira na njihov status i prihode, a kako pomenuti medij navodi, smatra se da to nije bio slučaj sa kontroverznom pevačicom.

Podsetimo, sama Madona, koja je 2009. godine već navodno bila osumnjičena za kršenje prava afričke dece i procedure usvajanja, ima četvoro usvojene dece iz Malavija. Najmlađe od njih, Stela i Ester imaju 10 godina, nisu potpuna siročad, ali kada su usvojene pokazalo se da roditelji ne mogu da ih izdržavaju.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare