Zorka posetila vidovitu Ljilju iz Komirića kod Osečine: Hoće li se vratiti na vlast?

Izvor:
Politički.rs

Novinar Predrag Popović je putem društvenih mreža podelio sa nama svoju sreću-sreću, radost-radost što je bivša ministarska Zorana Mihajlović započela izbornu kampanju.

Popović je podelio fotografiju mašala pozadine, u narodu omiljene Zorane Zorke Mihajlović, i njen ulazak u kuću vračare Ljilje iz Komirića kod Osečine.

Foto: X/@popovic_predrag

Po rečima Popovića, Ljilja je Zorkina stalna savetnica, a mi smo dobili informaciju od meštana Komirića da sem Zorke, prozorljiva Ljilja opslužuje veći broj naših političara, kako onih na vlasti tako i onih u opoziciji, i u stalnoj je telepatskoj vezi sa Entoni Blinkenom.

Popović je napisao:

Zorana Mihajlović je pripreme za izbornu kampanju počela posetom svom specijalnom savetniku, vračari Ljilji iz Komirića kod Osečine.

Na Zoranino pitanje da li će se vratiti na vlast, Ljilja je odgovorila posle stručne analize:

Pasulj tetovac kaže da hoće, a gradištanac da neće.

Predrag Popović, Foto: YouTube

Pošto je najčešće pasulj gradištanac iz Azarbejdžana a tetovac iz nama bliskog Tetova, nadamo se da je tetovac bolje upoznat sa stanjem u Srbiji i da je u pravu, te da ćemo za Novu godinu od predsednika Vučića i Gabi Eskobara dobiti Zorku za ministarku, sa sve Šormazom i Bastom. Treba nam Zorka, mlađahna ministarka Đedović Handanović Negre je sveže opet udata i ne može da se potpuno posveti svom poslu, onaj njen navalio, što naš narod kaže, “ko Ciganin na šoferšajbnu” i zbog toga posao trpi.

Zorka tih probleme više, za sada, nema. Sve je u granicama i može se potpuno posvetiti Rio Tintu, poskupljenju energenata i rasprodaji onog malo ostalog.

M. M.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Данко Б. Марин
Данко Б. Марин
7 meseci pre

2 у 1 је била ЈорГОВАНКА Табаковић, врачала гледањем у пасуљ прдов и бавила се политиком: Зокси Фокси импровизује 🙂