Mandić, Šukalo i ekipa DELILI NOVAC onima koji bi glasali za Jelenu Trivić i opoziciju

Izvor:
Politički.rs, Foto: Pixabay, N1

MANDIĆ, ŠUKALO I EKIPA DELILI NOVAC PRED IZBORE U REPUBLICI SRPSKOJ

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske sinoć su u Banjaluci izvršili kontrolu dva putnička automobila u kojima se nalazilo šest osoba, A.Š., D.S., V.M., S.L. i Z.S., državljani BiH i N.M., državljanin Srbije.

Medju njima su bila i dva funkcionera Srpske napredne stranke Adam Šukalo i Vlado Mandić.

Policija je prvo pretresla vozilo i nakon dužeg zadržavanja privela ih u policijsku stanicu.

Nakon izvršene kontrole lica su pozvana na informativni razgovor u službene prostorije, gde su nakon uzetih izjava lica napustila službene prostorije“, rečeno je u MUP-u Srpske.

O događaju je obavešten nadležni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Iz izvora bliskih policiji Republike Srpske, saznajemo da su Šukalo, Mandić i ostali u Banja Luci i okolini, te i u drugim mestima u Republici Srpskoj, bili angažovani da finansijski stimulišu glasače koji se obavežu da će glasati za Jelenu Trivić, protivkandidata Dodiku za predsednika Republike Srpske, i za opoziciju, na izborima u BiH, koji se održavaju u nedelju 2. oktobra.

Pre nekoliko dana Vlado Mandić je takođe priveden na saslušanje i u policijsku stanicu u Bijeljini, nakon što je u jednom bijeljinskom restoranu delio novac onima koji obećaju da neće glasati za Dodika već za Jelenu Trivić.

Inače, podsetimo, nikšićka policija je prošle godine privela na informativni razgovor devet osoba zbog sumnje da unose novac u Crnu Goru za potrebe kupovine glasova u Nikšiću.

Tada je među privedenima bio i član Glavnog odbora Srpske naredne stranke i bivši rukometni reprezentativac Vladimir Mandić.

Kako nam prenose naši izvori iz Republike Srpske, Mandić već danima krstari po Republici Srpskoj i deli novac onima koji obećaju da će glasati za opoziciju i Jelenu Trivić a ne za Dodika.

Takođe, jedan od privedenih, Dejan Slijepčević, saslušan je i 22. septembra, nakon kontrole dva vozila na području Gradiške, u Republici Srpskoj, kojom prilikom je u jednom od vozila pronađeno oko 10.000 evra u apoenima od po 100 evra i promotivni materijal SDS-a.

Nenad Pantić

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare