MUP: Bogdanović odbio poligraf, njegovi navodi neproverljivi, oslanjaju se na razgovore sa osobama koje su u međuvremenu umrle

Izvor:
Beta, Foto: Logo

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je danas da je Boban Bogdanović odbio predlog da se podvrgne poligrafskom ispitivanju o navodnim saznanjima o ubistvu Olivera Ivanovića.

 

Iz tog resora su ocenili da su Boganovićeve tvrdnje “neproverljive” jer se “isključivo” oslanjaju na navodne razgovore koje je vodio sa osobama koje su u međuvremenu umrle i na njihove navodne radnje.

“MUP sa žaljenjem konstatuje da Bogdanović nije izneo nijednu novu činjenicu niti je bilo koji od svojih navoda potvrdio bilo materijalnim dokazima, bilo izjavama svedoka”, stoji u saopštenju.

Iz MUP-a su dodali da su Bogdanovića pozvali da svoja saznanja iznese istražnim organima “pre nego medijima”.

Mreža za istraživanje kriminala i korupije – KRIK ranije danas objavila je da je Bogdanović, koji godinama ima veze sa sportom i prijatelj je ubijenog Aleksandra Gligorijevića Pukija, člana klana Veljka Belivuka, izjavio da je Olivera Ivanovića ubio Ljubomir Lainović iz Novog Sada, a da je naručilac ubistva kontroverzni kosovski biznismen Zvonko Veselinović, dok je logistiku pripremio Milan Radojičić.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare