Na pitanje “Da li je silovao Danijelu Štajnfeld” Lečić odgvorio sa NE, a poligraf je odgovor označio kao istinit?

Na pitanje “Da li je silovao Danijelu Štajnfeld” Lečić odgvorio sa NE, a poligraf je odgovor označio kao istinit?

Srpski glumac Branislav Lečić je danas bio i na poligrafskom testiranju, javljaju pojedini beogradski mediji. Prema njihovim saznanjima, Lečić je navodno odgvorio na sva pitanja koja su mu bila postavljena i prošao je poligraf.

Mediji tvrde da je na pitanje “Da li je silovao glumicu Danijelu Štajnfeld” odgvorio sa NE, a poligraf je navodno odgovor označio kao istinit, prenosi portal Mondo.

Lečić je više od sedam sati davao izjavu u vezi optužbi glumice Danijele Štajnfeld da ju je, kako ona tvrdi, silovao 2012. godine. On se nije obratio okupljenim medijima, već je samo prošao i ušao u automobil. Policijsku stanicu je napustio oko 21.20 časova.

Foto: Printscreen, Insajder

Nešto kasnije, glumac Branislav Lečić je izjavio da je zadovoljan profesionalnim pristupom koji su pokazali službenici policijske uprave i postupajući zamenik javnog tužioca.

Moja izjava je data tamo gde treba. Poligrafsko ispitivanje je obavljeno na moj izričit zahtev i sve informacije za koje je javnost zainteresovana u vezi ovog slučaja, nalaze se na tim adresama, policija i tužilaštvo“, rekao je Lečić a preneo Mondo.

Branislav Lečić je oko 14 časova došao u policijsku stanicu na informativni razgovor u svojstvu građanina, zajedno sa svojim advokatom. Za sada Lečić još uvek nije osumnjičen, a ni pod istragom. Informativnom razgovoru prisustvovao je i zamenik Višeg javnog tužioca.

Kako su ranije večeras preneli pojedini beogradski mediji, srpski glumac je u stanici negirao optužbe Danijele Štajnfeld i zatražio je da mu se na licu mesta uradi poligrafsko testiranje. Mediji su preneli da su navodno pojedini policajci bili zatečeni takvim zahtevom srpskog glumca.

Ispred ove beogradske policijske stanice nalazio se veliki broj medija koji su čekali da Branislav Lečić izađe i da izjavu.

Podsetimo, glumac Branislav Lečić ušao je u pratnji advokata u policijsku stanicu ušao krajnje nasmejan i opušten okupljenim novinarima i fotografima poželeo srećan rad, a na pitanje da li će ići na poligraf, Lečić je tom prilikom rekao:

“Već davno sam vam rekao, ja sam spreman na sve”, kazao je Lečić i u pratnji svog advokata ušao u zgradu policije.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare