20/09/2021

Politički.rs

JUČE DANAS SUTRA

Policija Severne Makedonije zaplenila drogu vrednu oko 200.000 evra

Image by <a href="https://pixabay.com/users/diegoparra-2935776/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=1531274">Diego Fabian Parra Pabon</a> from <a href="https://pixabay.com/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=1531274">Pixabay</a>

SKOPLJE (Beta) – Policija Severne Makedonije je danas u kamionu, koji je iz Albanije išao za Grčku, zaplenila marihuanu, za koju se navodi da je procenjena na oko 200.000 evra, i uhapsila 40-godišnjeg vozača.

Portparol Ministarstva unutrašnjih poslove Severne Makedonije Toni Angelovski rekao je da je droga pronadjenja u kamionu MAN albanskih tablica koji je saobraćajna patrola zaustavila na regionalnom putu Gradsko-Prilep sat posle ponoći.

Kako je rekao, vrednost droge, čije je krajnje odredište bila Grčka, procenjena je na oko 200.000 evra, a zaplenila ju je kriminalistička policija iz Prilepa.

Agelovski je precizirao da je saobraćajna policija zaustavila kamion kod benzinske pumpe na regionalnom putu Prilep-Gradsko u centralnom delu zemlje i da im je vozač ponudio novac da ne obave kontrolu tog teretnog vozila.

“Prilikom kontrole policajci su u prikolici pronašli dve velike torbe u kojima je bilo 50 pakovanja marihuane, ukupne težine oko 50 kilograma. Procenjena je na oko 200.000 evra, a vozač B. J. (40), državljanin Albanije, je uhapšen i biće predat tužilaštvu uz krivičnu prijavu”, rekao je porptarol MUP Severne Makedonije.

%d bloggers like this: