Policija Severne Makedonije zaplenila drogu vrednu oko 200.000 evra

Policija Severne Makedonije zaplenila drogu vrednu oko 200.000 evra
Image by Diego Fabian Parra Pabon from Pixabay

SKOPLJE (Beta) – Policija Severne Makedonije je danas u kamionu, koji je iz Albanije išao za Grčku, zaplenila marihuanu, za koju se navodi da je procenjena na oko 200.000 evra, i uhapsila 40-godišnjeg vozača.

Portparol Ministarstva unutrašnjih poslove Severne Makedonije Toni Angelovski rekao je da je droga pronadjenja u kamionu MAN albanskih tablica koji je saobraćajna patrola zaustavila na regionalnom putu Gradsko-Prilep sat posle ponoći.

Kako je rekao, vrednost droge, čije je krajnje odredište bila Grčka, procenjena je na oko 200.000 evra, a zaplenila ju je kriminalistička policija iz Prilepa.

Agelovski je precizirao da je saobraćajna policija zaustavila kamion kod benzinske pumpe na regionalnom putu Prilep-Gradsko u centralnom delu zemlje i da im je vozač ponudio novac da ne obave kontrolu tog teretnog vozila.

“Prilikom kontrole policajci su u prikolici pronašli dve velike torbe u kojima je bilo 50 pakovanja marihuane, ukupne težine oko 50 kilograma. Procenjena je na oko 200.000 evra, a vozač B. J. (40), državljanin Albanije, je uhapšen i biće predat tužilaštvu uz krivičnu prijavu”, rekao je porptarol MUP Severne Makedonije.

Ostavite komentar

Komentari

Nema komentara. Ostavite vaš komentar.

Ostavite komentar